....

....

Χάρηκαν το ποδόσφαιρο οι ΕΚΑΒίτες Ιωαννίνων, Τρικάλων και Καρδίτσας


Χθες το απόγευμα (Παρασκευή 28-4-2017) στο γήπεδο του Κουτσελιού Ιωαννίνων, με πολύ καλές καιρικές συνθήκες και μέσω των αθλητικών και συναδερφικών πλαισίων, διεξήχθη ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΕΚΑΒ Ιωαννίνων-ΕΚΑΒ Τρικάλων και Καρδίτσας.
Ημέρα χαράς και χαλάρωσης, παρόλο την κούραση κατά τη διάρκεια του αγώνα, για τους ποδοσφαιριστές. Όλοι οι συμμετέχοντες χάρηκαν τον φιλικό αγώνα και παρόλο που οι περισσότεροι είναι αρκετά μεγάλοι ηλικιακά για ποδόσφαιρο… έδειξαν το διαχρονικό ταλέντο τους και το κυριότερο είναι πως μέσα από αυτή την αθλητική δραστηριότητα, οι συνάδερφοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν ακόμη καλύτερα, γιατί ο αθλητισμός μόνο ενώνει και μέσα από αυτές τις δραστηριότητες γεύονται τις ανεκτίμητες ηθικές αξίες που απορρέουν!
Μετά το τέλος του αγώνα οι συνάδερφοι του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων φιλοξένησαν τους συνάδελφους τους από τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα και ανανέωσαν το ραντεβού στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει στα Τρίκαλα.
Για την ιστορία, η ομάδα του ΕΚΑΒ Τρικάλων και Καρδίτσας που πήγε αποδεκατισμένη με πολλές ελλείψεις, έχασε με 5-0 από την αντίστοιχη των Ιωαννίνων.
Η ομάδα του ΕΚΑΒ Τρικάλων και Καρδίτσας ευχαριστεί τους συναδέρφους τους από την ομάδα του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων για την άψογη φιλοξενία, καθώς και το «minion» cafe για την πρόσφορά του.
Δείτε το σχετικό βίντεο και τις φωτογραφίες του trikalaola.gr   


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.