....

....

Καβάλα : Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ και η οδική ασφάλεια



Το σωματείο των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Καβάλας, προετοιμάζει εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί 18 Μάη, ημέρα Πέμπτη και ώρα 7.00 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου. Η εκδήλωση έχει σχέση με την οδική συμπεριφορά κι ασφάλεια. Στηρίζεται σε ντοκιμαντέρ με υλικό του γνωστού Ιαβέρη, ο οποίος καταβλήθηκε προσπάθεια να βρίσκεται στην καβάλα και να μιλήσει, αλλά αυτό προς το παρόν για λόγους του κ. Ιαβέρη, δεν έγινε εφικτό. Η εκδήλωση θα συμπληρωθεί με εισαγωγική ομιλία εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ. Πρόθεση του σωματείου, είναι να επανέλθει με το ίδιο υλικό και να το προβάλει το φθινόπωρο στα σχολεία.
Εν τω μεταξύ οριστικοποιήθηκε η κάλυψη της περιοχής, πρώην Δήμου Ορφανού, κατά την καλοκαιρινή περίοδο, με ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Ροδολίβους. Η ίδια διαδικασία εφαρμόστηκε το καλοκαίρι 2016, με θετικά αποτελέσματα.
Όσο για τη στελέχωση του ΕΚΑΒ Θάσου, δεν υπάρχουν νεότερα. Για να καλυφθεί η καλοκαιρινή περίοδος που έρχεται και να λειτουργήσει το ΕΚΑΒ όσο καλύτερα γίνεται, το καλοκαίρι, πρέπει απαραίτητα το μήνα Μάιο αυτό, να ενισχυθεί με προσωπικό πέντε ατόμων, μέσα από τη διαδικασία των μεταθέσεων, κάτι που όσο εύκολο ακούγεται, τόσο δύσκολο προκύπτει ότι είναι στην Πράξη.
πηγη proininews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.