....

....

Γιώργος Παπαφιλίππου: Σημαντική η χθεσινή μέρα για τη Θάσο-Τι δήλωσε για ΕΚΑΒ Θάσου και ΕΠΑΛ

Σπουδαία μέρα για τη Θάσο σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαφιλίππου η χθεσινή έπειτα από τις αποφάσεις για στελέχωση του ΕΚΑΒ Θάσου και ίδρυση ΕΠΑΛ Θάσου



Σημαντική μέρα για την Θάσο” ήταν η χθεσινή σύμφωνα με όσα δήλωσε Στο Κόκκινο Καβάλας ο βουλευτής Καβάλας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Παπαφιλίππου. Ο κ. Παπαφιλίππου αναφερόμενος στη δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στη Θάσο και τη λειτουργία ΕΠΑΛ στο νησί, τόνισε πως η από κοινού προσπάθεια των τριών βουλευτών Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε καρπούς και οι συνέπειες από αυτές τις κινήσεις θα είναι ευεργετικές για το νησί.
Κληθείς να σχολιάσει τη στελέχωση του ΕΚΑΒ (διαβάστε εδώ και εδώ περισσότερα), ο βουλευτής σημείωσε πως ικανοποιείται για πρώτη φορά, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ένα πάγιο αίτημα των Θάσιων, ενισχύοντας έτσι το αίσθημα υγειονομικής ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών και βελτιώνοντας το προνοσοκομειακό επίπεδο περίθαλψης.
Ο  Θάσιος βουλευτής ευχαρίστησε για την επιμονή, τη συνέπεια και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν, πρώτα και κύρια τον διευθυντή της 6ης περιφέρειας ΕΚΑΒ, Θωμά Αγγελόπουλο, τον δήμαρχο Θάσου Κώστα Χατζηεμμανουή, την τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Θάσου καθώς και τη Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι κράτησαν ψηλά στην ατζέντα το θέμα.
Επιπλέον, ο κ. Παπαφιλίππου δεν παρέλειψε να αναφέρει τη σημαντική παρουσία των κυρίων Καρακατσιανόπουλου και Μυλωνά, πρόεδρου και αντιπρόεδρου του ΕΚΑΒ αντίστοιχα, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έδωσαν την δέουσα προσοχή στο ζήτημα της Θάσου και υλοποίησαν την υπόσχεση τους για στελέχωση του ΕΚΑΒ του νησιού.
Για το θέμα που έχει προκύψει με τις διακομιδές και τα βραδινά δρομολόγια των πλοίων, ο κ. Παπαφιλίππου παρουσιάστηκε αισιόδοξος δηλώνοντας πως σύντομα “θα δοθεί οριστική λύση” ενώ γνωστοποίησε πως ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με το Υπουργείο Ναυτιλίας.
 Εξάλλου, ως “εξίσου σημαντικό” χαρακτήρισε και το θέμα της ίδρυσης τμήματος ΕΠΑΛ στη Θάσο (διαβάστε περισσότερα εδώ) καθώς με τον τρόπο αυτόν “ικανοποιήσαμε ένα αίτημα πολλών ετών, σε σύντομο χρονικό διάστημα” ενώ τόνισε πως “εφόσον υπάρξει ανταπόκριση από τους μαθητές, το ΕΠΑΛ μπορεί να λειτουργήσει από Σεπτέμβρη καλύπτοντας μία τεράστια ανάγκη που έτεινε να χρονίσει”.
Τέλος, ο Θάσιος βουλευτής δήλωσε πως πλέον, η κυβέρνηση προσφέρει έργο στους τομείς της καθημερινότητας ενώ τόνισε πως “έρχονται και άλλα ευχάριστα νέα”.
πηγη : kokkinokavalas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.