....

....

Ο βουλευτής της Ν.Δ Ιάσονας Φωτήλας : Ανοικτά υπέρ των ιδιωτών στην υγεία


Ο βουλευτής της Ν.Δ Ιάσονας Φωτήλας, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, σημείωσε ότι ο τρόπος για να αποσυμφορηθούν τα δημόσια νοσοκομεία είναι να διοχετευθούν οι ασθενείς σε ιδιωτικές κλινικές

Ανοιχτά υπέρ της ενίσχυσης της ιδιωτικής υγείας, σε βάρος των δημόσιων νοσοκομείων τοποθετήθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ Ιάσονας Φωτήλας, εκτιμώντας ότι οι πόροι δεν επαρκούν για τη μεταρρύθμιση στην πρωτοβάθμια υγεία που εισηγείται η κυβέρνηση. Ο βουλευτής της Ν.Δ μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 χαρακτήρισε ουτοπική την πρόθεση της κυβέρνησης για δημιουργία κέντρου υγείας σε κάθε πόλη, προσθέτοντας ότι αντί η κυβέρνηση να φτιάξει τοπικές μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας, θα μπορούσαν να γίνουν συμβάσεις με ιδιωτικά νοσοκομεία και ιδιώτες γιατρούς, προκειμένου όπως είπε να κινηθεί το χρήμα στην οικονομία και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.

Ο κ. Φωτήλας επισήμανε ότι ο τρόπος για να αποσυμφορηθούν τα δημόσια νοσοκομεία είναι να διοχετευθούν οι ασθενείς σε ιδιωτικές κλινικές. Μάλιστα, πριν από λίγο, ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας χρησιμοποίησε στην ομιλία του στη Βουλή απόσπασμα από τις δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7, με στόχο να καταδείξει την προσκόλληση της ΝΔ στους ιδιώτες για τον χώρο της υγείας. 





Ο βουλευτής της Ν.Δ σημείωσε ότι τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει το υπουργείο υγείας από το ΕΣΠΑ επαρκούν για την κάλυψη μόνο δύο χρόνων του προγράμματος και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να ξεκινήσει το πρόγραμμα των τοπικών μονάδων πρωτοβάθμιας υγείας.

πηγη : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.