....

....

Καλαμάτα : 10 λεπτά για να διακομιστεί τραυματισμένος από την είσοδο του νοσοκομείου στα Επείγοντα!


  Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, «αποκαλύπτοντας» την ατυχή μεταφορά του ΕΚΑΒ στο Ανατολικό Κέντρο ή, έστω, τη μη επιφυλακή ασθενοφόρου σε άλλο σημείο.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ σημειώθηκε τροχαίο στα ανατολικά φανάρια του νοσοκομείου- να σημειωθεί ότι ήταν χαλασμένα για ακόμα μια φορά- καθώς αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο οδηγός του δικύκλου να τραυματιστεί σοβαρά και να πρέπει να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Άμεσα καλέστηκε ασθενοφόρο, το οποίο ξεκίνησε από τη βάση του ΕΚΑΒ στην περιοχή της Τέντας και για να φτάσει στο σημείο χρειάστηκε 10 λεπτά. Εκεί παρέλαβε τον τραυματισμένο και σε λιγότερο από ένα λεπτό ο άντρας βρισκόταν στα Επείγοντα, καθώς αυτά απείχαν 100 μέτρα.

Άραγε, μήπως πρέπει να υπάρχει ασθενοφόρο σε επιφυλακή εκτός πόλης; Είναι φυσιολογικό να μην υπάρχει ένα ασθενοφόρο στο νοσοκομείο;


Π.Μπ.

Υ.Γ.: Κάθε φορά που βρέχει στην Καλαμάτα και στην ευρύτερη περιοχή σταματούν να λειτουργούν τα περισσότερα φανάρια. Να υποθέσουμε ότι κι αυτό θεωρείται φυσιολογικό;

Πηγή : tharrosnews.gr

1 σχόλιο:

  1. Να μεριμνησει το εκαβ να εχει σε καθε διασταυρωαη και ενα ασθενοφορο αυτη ειναι λυση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.