....

....

Διαγωνισμός προμήθειας 13 ασθενοφόρων για την Θεσσαλία



Στον Βόλο βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ

Διαγωνισμός προμήθειας 13 ασθενοφόρων για τις περιφέρειες Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδα θα προκηρυχθεί μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.Ταυτόχρονα αναμένονται και τα πρώτα 10 ασθενοφόρα από τη δωρεά των 143 πανελλαδικά του Ιδρύματος Νιάρχου. 

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα από το Βόλο ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κώστας Καρακατσιανόπουλος ο οποίος παρέστη στην επίσημη τελετή παραλαβής του ασθενοφόρου που δώρισε η ΕΒΟΛ στο Νοσοκομείο και κατ’ επέκταση στο ΕΚΑΒ, καθώς το Νοσοκομείο Βόλου δεν διαθέτει οδηγούς και στόλο ασθενοφόρων.

Η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Βασιλική Αυγέρη τόνισε ότι το ΕΚΑΒ επικροτεί τέτοιες πρωτοβουλίες γιατί “βοηθούν στο έργο μας, να είμαστε δίπλα στον πολίτη. Τα ασθενοφόρα αυτά είναι υπερσύγχρονα, είναι πολύ σημαντικό για μας, γιατί είναι το εργαλείο μας. Οι διακομιδές γίνονται και με τα παλιά ασθενοφόρα τα οποία έχουμε επισκευάσει. Ελπίζω να είναι καλοτάξιδα και να μην έχουμε άσχημα περιστατικά”.


Από την πλευρά του ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου, Ματθαίος Δραμητινός τόνισε ότι θα δύο αυτά οχήματα που δώρισε η ΕΒΟΛ, ένα στο Νοσοκομείο Βόλου και ένα στο Κ.Υ. Βελεστίνου θα βοηθήσουν εξαιρετικά στο πρόβλημα της διακομιδής ασθενών, δεδομένου ότι ο στόλος είναι παλιός και τώρα γίνεται προσπάθεια ανανέωσής του.



Στη σημερινή τελετή παράδοσης του ασθενοφόρου της ΕΒΟΛ στο ΕΚΑΒ παρέστη επίσης ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.




Πηγή : thessaliatv.gr



1 σχόλιο:

  1. μπράβο στο σωματείο του Βόλου, για την... έντονη παρουσία του στην δωρεά του ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.