....

....

ΕΚΑΒ ΣΕΡΡΩΝ : Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τους Διασώστες του ΕΚΑΒ


Επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στις Σέρρες


Στις εκδηλώσεις μνήμης στην Κορμίστα Σερρών, για την συμπλήρωση 76 χρόνων από την σφαγή 91 κατοίκων της περιοχής από τους Βούλγαρους το 1941 παρευρέθη  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Παυλόπουλος ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης του Δήμου Αμφίπολης. Στη συνέχεια  επισκέφτηκε τον Τύμβο Καστά στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης.

Σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρευρέθη στο μνημόσυνο του Εμμανουήλ Παππά
«Ο εμβληματικός συνδυασμός ηρωϊσμού και ανιδιοτέλειας του Εμμανουήλ Παππά, αποτελεί στο διηνεκές πηγή έμπνευσης και το παράδειγμά του, είναι σήμερα, ιδίως σήμερα, επίκαιρο και διδακτικό για όλους εμάς, που είμαστε επιφορτισμένοι με την υπεράσπιση του εθνικού και του δημόσιου συμφέροντος», τόνισε την Κυριακή (03/12/2017) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σε δηλώσεις του στην τοπική κοινότητα Εμμανουήλ Παππά, στις Σέρρες, αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Μακεδόνα αγωνιστή της εθνεγερσίας του 1821.

 

Την επίσκεψή του αυτή κάλυψε όπως συνηθίζεται ο τομέας ΕΚΑΒ Σερρών με πλήρωμα τον υπεύθυνο Τομέα κ. Γεροτζίαφα Θωμά την Διασώστρια Αγγούση Στυλιανή και τον Ιατρό Λότη Χαρίλαο με τους οποίους και φωτογραφήθηκε αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας με αυτό την προσφορά και το έργο του ΕΚΑΒ.



                                   Γεροτζίαφας Θωμάς - Λότης Χαρίλαος - Αγγούση Στυλιανή



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.