....

....

ΕΚΑΒ - Δικαστική διεκδίκηση των δώρων Χριστουγέννων – Πάσχα και του επιδόματος αδείας



    Με ανακοίνωση της η Ριζοσπαστική ενότητα Θεσσαλονίκης ΕΚΑΒ-2 εφιστά την προσοχή στους συναδέλφους σχετικά με τη διεκδίκηση των δώρων Χριστουγέννων Πάσχα και άλλων επιδομάτων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΚΑΒ - 2


 Η Ριζοσπαστική Ενότητα σε συνέχεια της προσπάθειάς της για συνεπή και επαρκή ενημέρωση των εργαζομένων, οφείλει να δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία-δεδομένα
σχετικά με τη διεκδίκηση των δώρων Χριστουγέννων-Πάσχα και άλλων επιδομάτων.
Για το λόγο αυτό και αρνούμενη να επιδοθεί σε κυνήγι ψήφων σπέρνοντας φρούδες ελπίδες στους εργαζόμενους για δυνατότητα άμεσης αύξησης των οικονομικών απολαβών τους, καταθέτει τη γνωμοδότηση που ζήτησε η ΑΔΕΔΥ σχετικά με το παραπάνω θέμα.
Καλεί, επίσης, τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν σθεναρά τα δικαιώματα που προκύπτουν από τη συμμετοχή τους στα συνδικαλιστικό όργανα και να μην στηρίξουν την προσπάθεια αποποίησης των ευθυνών τους για προάσπιση των μελών τους. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ίδια διεκδίκηση το Σωματείο Αθήνας ανέλαβε εξ ολοκλήρου την οικονομική κάλυψη των δικαστικών δαπανών.

Δείτε την ανακοίνωση της ΑΔΕΔY καί την γνωμοδότηση σχετικά με το θέμα



 Ομοσπονδίες – Μέλη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
2.                        Νομαρχιακά Τμήματα Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
3.                        Γενικούς Συμβούλους της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


Θέμα: Δικαστική διεκδίκηση δώρων Χριστουγέννων – Πάσχα και επιδόματος αδείας.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με αφορμή ερωτήματά σας, σχετικά με τη δικαστική διεκδίκηση των δώρων  Χριστουγέννων – Πάσχα και του επιδόματος αδείας, εξαιτίας θετικών πρωτόδικων δικαστικών αποφάσεων που δικαιώνουν εργαζόμενους, σας αποστέλλουμε σχετικό νομικό γνωμοδοτικό σημείωμα, καθώς και υπόδειγμα αίτησης καταβολής των επιδομάτων, την οποία μπορούν οι εργαζόμενοι να καταθέσουν στην υπηρεσία τους για να διακόψουν την παραγραφή.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. παρακολουθεί τις εξελίξεις, για το θέμα, και για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσει σχετικά.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΙΔΑΣ                  ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ
ΤΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΑΙΤΗΣΗ  ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ



ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ……
(αναγράφεται ο φορέας που υπηρετεί ο υπάλληλος…..)


ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

Του/Της….ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ………………………του………ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ…..κατοίκου….Δ/ΝΣΗ …..υπαλλήλου…..(αναγράφοναι πλήρη στοιχεία θέσεως που υπηρετεί).
_________
Με την παρούσα αίτηση ζητώ να μου καταβληθούν τα επιδόματα Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας, για το χρονικό διάστημα 2013-2018, λόγω του ότι καταργήθηκαν αντισυνταγματικώς με τις διατάξεις των ν.4093/2012 και ν.4324/2015, επιφυλασσόμενος για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Τόπος, Υπογραφή
Ο αιτών/Η αιτούσα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.