....

....

Προσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εθελοντικής μετακίνησης Πληρωμάτων Ασθενοφόρων / Διασωστών – Διδυμότειχο – Ορεστιάδα






Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών προγραμματίζεται εθελοντική μετακίνηση τεσσάρων Πληρωμάτων Ασθενοφόρων-Διασωστών από την Κεντρική Υπηρεσία και τα Παραρτήματα του ΕΚΑΒ για τους Τομείς Ορεστιάδας και Διδυμότειχου για χρονικό διάστημα από 12-11-2018 έως και 20-01-2019.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν με αίτησή τους προς την Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών της Κ.Υ. του ΕΚΑΒ και στα Γραφεία Διευθυντών Παραρτημάτων έως τις 07/11/2018. Οι Διευθυντές να αποστείλουν όλες τις αιτήσεις στο Γραφείο Προέδρου ανεξαρτήτως σύμφωνης γνώμης ή μη (αναφέροντας ωστόσο τις απόψεις τους). Στην αίτηση θα αναγράφεται τηλέφωνο επικοινωνίας, το Παράρτημα και ο Τομέας στον οποίο ανήκει ο υπάλληλος, ο επιθυμητός προορισμός και το χρονικό διάστημα. Η υπηρεσία θα καταβάλλει προσπάθεια για τη διαμονή και την διατροφή των συμμετεχόντων. Η κάλυψη θα πραγματοποιηθεί κατά προτεραιότητα από υπαλλήλους του ΕΚΑΒ οι οποίοι θα διαθέτουν κατάλυμα στην περιοχή.
Σύμφωνα με το Ν.4336/2015 όπως τροποποιήθηκε με το Ν.4486/07-08-2017, η ημερήσια αποζημίωση δαπάνης διατροφής θα καταβληθεί, εφόσον οι μετακινήσεις του κάθε υπαλλήλου δεν υπερβαίνουν τα ετήσια όρια τα οποία προβλέπει η κείμενη νομοθεσία, από τη Διεύθυνση στην οποία ανήκει ο κάθε υπάλληλος. Οι αρμόδιες Διευθύνσεις στις οποίες ανήκουν οι μετακινούμενοι υπάλληλοι, είναι υπεύθυνες για την τήρηση των ανωτέρω.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

     ekab.gr                                                                                                                                                       

16 σχόλια:

  1. Νόμιζα ότι καλύφθηκαν οι κενές θέσεις με προσλήψεις. Σαν να το άκουσα στη βουλή αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτέ δεν είναι αρκετοί, όσους και να έχεις...
    Το ΕΚΑΒ δεν έχει ταβάνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι δεν έχει ταβάνι λόγω δευτερογενών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι δεν έχει ταβάνι λόγω δευτερογενών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτό είναι απλά μια φήμη, αν εχεις στέλνεις σε δευτερογενή, αν δεν εχεις δεν στέλνεις, απλά πράγματα.
    τώρα αν κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να κτίσουν την συνδικαλιστική τους καριέρα, με την τάχα αντίθεσή τους στις δευτερογενής, αλλά μόνο σε όσες δεν είναι εκτός έδρας, δείχνει σκοπιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα δευτερογενή έχτισαν καριέρα σ αυτούς που αντιπολιτεύονται την ποπεκαβ. τις εξυπνάδες αν έχεις στέλνεις άφησε τες, δεν πιάνουν. όταν φεύγει το ασθενοφόρο σε χωριά 50 λεπτά μακριά για εξιτήριο αυτό που λες δεν ισχύει. Αυτά είναι δικαιολογίες για αυτούς που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο. Λίγη υπευθυνότητα δεν βλάπτει. Υπάρχουν περιοχές που δεν έχουν ασθενοφόρο για μέρες ολόκληρες, υπάρχουν νομοί χωρίς μονάδες και ιατρούς και εσύ ζεις στον κόσμο των εξιτηρίων. Υπάρχουν νομοί που μένουν χωρίς ασθενοφόρο γιατί τα νοσοκομεία στέλνουν τις διακομιδές 2 και 3 μαζί στα μεγάλα νοσοκομεία. Έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. νομίζω ότι υπερβάλεις,
    1ον, ότι δεν υπάρχουν γιατροί και μονάδες σε πολλούς νομούς, δεν φταίνε τα εξιτήρια.
    2ον όσο χρόνο κάνει για να πάει να παραλάβει το επείγον, πάλι δεν έχει, εκεί γιατί δεν ανησυχείς;;
    3ον γι αυτό όλοι ζητάμε το ίδιο πράγμα, προσλήψεις προσλήψεις...
    όσο για αν υπάρχει υπευθυνότητα, δεν εχεις την αποκλειστικότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι άλλο να έχεις κατηλημένο το ασθενοφόρο με επείγον και άλλο να πηγαίνεις γυρεύοντας με τα εξιτήρια, τη στιγμή που μπορούν να τα κάνουν τα νοσοκομεία.
    Το ότι δεν έχει ασθενοφόρα και μονάδες ΝΑΙ φταίνε τα εξιτήρια γιατί την δουλειά την σπρώχνεται προς τα εκεί. Να γίνουν προσλήψεις (φανταστικό σενάριο βέβαια) αλλά για τα εξιτήρια. Ας γίνουν προσλήψεις και να έχουμε όλους τους νομούς κομπλέ από μονάδες. Δεν συμφωνείς; Αλλά η αντιπολίτευση στην ποπεκαβ επιβάλει εξιτήρια και η χαρά δεν σας αφήνει. Ε δεν θα περάσει. Θα γίνουμε κανονικό ΕΚΑΒ με αντικείμενο την επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συνεχίζεις να υπερβάλεις, σε πληροφορώ λοιπόν, αν και είσαι γνώστης, ότι στο τελευταίο συνέδριο της ποπ, ένα από τα αιτήματα, ήταν και η οργάνωση παράλληλου τμήματος στο εκαβ, όπου υπάρχει δυνατότητα σε πρώτη φάση, για την πραγματοποίηση των δευτερογενών περιστατικών, από το εκαβ.
    δεν επιβάλει καμιά αντιπολίτευση τίποτα στην ποπ, απλά η άλλη άποψη περί δευτερογενών από τον άλλο συνδικαλιστικό πυλώνα, που είναι το σωματείο Αθηνών.
    όταν τις κόψει και αυτό, τότε το συζητάμε σε πανελλαδικό επίπεδο.
    ενιαίο εκαβ παντού λοιπόν και όχι συνδικαλιστικό βιλαέτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το σωματείο της Αθήνας δεν είναι ιερό ευαγγέλιο, ούτε οι εντολές που δίνουν ορισμένοι προφασιζόμενοι την θέση υπεύθυνου ή διευθυντή. Το εκαβ χωλένει στα επείγοντα και σεις ψάχνετε να λύσετε τα εξιτήρια. Κρίνεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι εντολές αυθαίρετα δίνονται δηλαδή, δεν υπάρχει νομική ισχύ;
    Πως τα ξέρετε όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι η εντολη για εξιτηριο εινναι αυθαιρετη και δεν υπαρχει νομικη ισχυ. οπως αυθαιρετο ειναι να ασκεις τα καθηκοντα του διασωστη χωρις αδεια. απλως εχετε συνηθησει στο λαθος και σας κακοφαινετε το σωστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. περιμένω την ημέρα, που θα μου πουν κατέβα από το ασθενοφόρο, γιατί δεν εχεις άδεια ασκήσεως!!
    χαχαχαχαχαχααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οχι θα σε κανουν χαρη εσενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είμαι έτοιμος να το ακούσω, μετά από 29 χρόνια...
      χάρη θα μου κανουν!!!

      Διαγραφή
  15. 29 χρόνια; Εσύ σύμφωνα με την υπουργική απόφαση Ξανθού μπορείς να βγάλεις άδεια. Μήπως στηρίζεις το δόγμα "επαγγελματικό δίπλωμα να έχει και εν τάξη..." και φυλάγεις Θερμοπύλες; Αντάρτικο στην ΥΠ. απόφαση Ξανθού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.