....

....

Άσκηση αερομεταφοράς με συμμετοχή του ΕΚΑΒ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνεται η Δήμητρα Μιχαλοπούλου, , τα οποία χαμογελούν 

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑ
ΤΜΗΜΑ:ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λάρισα, 12 Δεκεμβρίου 2018

    Ταχ. Δ/νση :Μεζούρλο Π.Γ.Ν.Λ Λάρισας ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.

    Ταχ. Κώδικας : 41110 Τ.Θ. 1377
    Τηλέφωνο : 2410 - 685224
    Fax : 2410 - 617116
 

Ώρα 10:30 στρατιωτικό ελικόπτερο προσεγγίζει το ελικοδρόμιο του ΠΓΝΛ (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας) και μεταφέρει πολυτραυματία, ενώ στο έδαφος βρίσκετε σε ετοιμότητα ασθενοφόρο και πλήρωμα διασωστών του ΕΚΑΒ Λάρισας.
Η άμεση επέμβαση των διασωστών για παραλαβή και μεταφορά του ασθενούς γίνεται αστραπιαία, χάρη στην εμπειρία του πληρώματος ασθενοφόρου, το οποίο μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έχει μεταφέρει και παραδώσει με ασφάλεια τον τραυματία στο ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών).


Αυτό το σενάριο άσκησης πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 στο χώρο του ΠΓΝΛ με Απόλυτη Επιτυχία.
Οι συμμετέχοντες στην άσκηση, ένα ελικόπτερο με Αμερικάνους πιλότους διασώστες και ιατρό, ιατρικό- νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό του ΠΓΝΛ και διασώστες του ΕΚΑΒ Λάρισας.

Η Αμερικάνικη αντιπροσωπεία μετά το ΤΕΠ, ξεναγήθηκε στους χώρους του ΕΚΑΒ Λάρισας όπου αντάλλαξε απόψεις με το προσωπικό μας και εντυπωσιάστηκε από την οργάνωση και τον εξοπλισμό, ενώ στη συνάντηση που είχαν με τη διευθύντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας Κα Βασιλική Αυγέρη εξέφρασαν μεγάλη ικανοποίηση για την Άριστη και Επιτυχημένη συνεργασία μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Δήμητρα Μιχαλοπούλου


πηγή ΕΚΑΒ Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.