....

....

Με εντολή Κοντοζαμάνη νέες εξαιρέσεις από την αναστολή των υπηρεσιακών μεταβολών



Με έγγραφο που απεστάλη στις 18-9-19 στα Νοσοκομεία και τις μονάδες υγείας ο υφυπουργός υγείας κ. Κοντοζαμάνης διευκρινίζει ότι στην εξαίρεση από την αναστολή των υπηρεσιακών μεταβολών περιλαμβάνονται και οι μετατάξεις σε ανώτερη κατηγορία, οι αποσπάσεις και μετατάξεις για λόγους υγείας καθώς και για λόγους συνυπηρέτησης.

ygeionomikoi.gr 

6 σχόλια:

  1. Να προλάβουν να κάνουν την ακτινογραφία και να εγκριθεί ή όχι το αίτημα...
    Έτσι γίνεται δουλειά, όχι σαν τους άλλους τους... Ζαιους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ζεοι υπήρξαν καθηγητές στις μετατάξεις, είχαν και έναν έρωτα με τις διοικητικές θέσεις. Τόσο πολύ που δεν έφτασαν οι μετατάξεις και οι νυν διοικητικοί και πήραν καμία κατοσταριά για να ανακόψουνε το brain drain. Γελοία δικαιολογία από τον αρχιζεο ότι όλα αυτά γίνονται για να πληρωνόμαστε εμείς τα πληρώματα στην ώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι τι καλά να επανέλθει η παλιά διευθύντρια στο ΕΚΑΒ2. Όλοι νοσταλγούμε το ανθρώπινο πρόγραμμα που τελικά έχασε στον ΟΜΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εεεεεεε σαν τον νυν δεν ήταν κανείς!
    ακόμα υπάρχουν συνάδελφοι ξεκρέμαστοι, με μετακινήσεις ανά την Ελλάδα, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η μετάθεση τους από το υπηρεσιακό συμβούλιο, 15 χρόνια μετά, αλλά στην Αθήνα μετριούνται στη δύναμή της και στα στατιστικά στοιχεία, που κάποιοι αρέσκονται να προβάλλουν συνεχώς...
    ποιοι ζαιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την μόδα με τα στατιστικά την ξεκίνησε ο αρχιζεος. Είστε τόσοι, κάνετε τόσα περιστατικά, σας αναλογούν τόσα, άρα δουλέψτε. Δεν ήξερε όμως ότι το 1 περιστατικό στο εκαβ μπορεί να είναι 4 ώρες και 250 χλμ. Στατιστική βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι την βρήκε, όπως ακριβώς ήταν τόσα χρόνια, όπως και έτσι θα συνεχίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.