....

....

Συνδικαλιστική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος...

  Θωμάς Σαραφίδης: Η «διοίκηση» του Μαμάτσειου απάντησε στην καταγγελία της μητέρας, για λογαριασμό του διευθυντή ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας…
Sarafidis Thomas
Καλησπέρα σας συνάδελφοι. 
Όποιος ενδιαφέρεται για μετάθεση στους τομείς Καστοριάς, Γρεβενών, Φλώρινας και Πτολεμαΐδας
Παρακαλώ να ενημερώσει με μνμ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΚΑΒ Πραγματικά Ελεύθερο ... !!!
Ωραία.
Πόλεμος
Αφού δεν μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας.!
Όπως έχασα τρείς υποψήφιους από το ψηφοδέλτιο ας χάσει και η (Δ)ΑΚΕ έναν υποψήφιο, διότι απαιτώ την παραίτησή του.
Ποιοί είστε εσεις λοιπόν που παίζετε στις πλάτες των εργαζομένων και των οικογενειών τους;

Ποιοί είστε εσείς που καθορίζετε ποιος θα πάει που και μάλιστα προεκλογικά για το ΔΣ;
Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Πόσες οικογένειες ταλαιπωρήθηκαν διαχρονικά και ταλαιπωρούνται με το πρόσχημα της μετάθεσης;
Και μην με πείτε ότι υπάρχουν άτομα που θέλουν να μετακινηθούν από του νομούς που αναφέρει με αμοιβαία μετάθεση ο υποψήφιος τής ΑΚΕ, διότι δεν αναφέρει τίποτε περί αμοιβαίας.
Είναι σαφέστατος.
Μετάθεση.
Η μαγική λέξη που έχει σκλαβώσει πολύ κόσμο εδώ και χρόνια. Το ωραίο είναι ό,τι δεν έμαθαν ακόμη σε ποιό νομό πρέπει να εργαστεί κάποιος που έχει εκλεχθεί στο Δήμο-Κοινότητά του.!! Άκουσον- άκουσον.
Θα κάνουν μεταθέσεις;
Επαναλαμβάνω, απαιτώ την άμεση παραίτηση τού υποψηφίου τής ΑΚΕ και πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων τής περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
.......και επιστρέφουμε στην κανονικότητα.
(η φωτό από την σελίδα ΕΚΑΒ μεταθέσεις κλπ. )

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

πηγή facebook από την ομάδα ΕΚΑΒ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ

33 σχόλια:

  1. Ώπα, τι έγινε; Άρχισαν τα γλέντια με σύγχρονο τρόπο πλέον;Με μηνύματα; Άντε και στο facebook.
    Παλιά μας τέχνη κόσκινο...
    Τα κουκιά να βγαίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαντάσου να είχε συμβεί κάτι ανάλογο επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ, τι θα είχε γίνει!!!
    εκτός από το γνωστό, "ο παρατρεχάμενος", θα είχε δεχθεί τέτοια ανελέητα χτυπήματα από το... ραμφοφόρο πτηνό, τον κόκορα, το ΠΑΣΟΚοΚΙΝΑΛιτικο λιβανιστήρι της ΝΔ, που θα είχε πάθει αιμορραγικό σοκ, από την ακατάσχετη αιμορραγία, που θα του προξενούσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είπαμε, μπήκαμε στην "κανονικότητα" και τα παλιά τα "γλέντια"
    Όσο για το πτηνό μάλλον εννοείς ΠΑΣΟΚΙΝΑΛήτικο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ενδιαφέρον των συνδικαλιστών για τους τομείς τους τώρα είναι έγκλημα; Σιγά μη σας πάρουμε και την άδεια για την ενδυνάμωση των τομέων. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για δημιουργία τομέων με 2 άτομα από τη διοίκηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ τι ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όχι, δεν είναι έγκλημα το ενδιαφέρον των συνδικαλιστών, απλά, είναι μια πρακτική την οποία εφάρμοσε η διοίκηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπως λες άγνωστέ μου εαυτέ, την οποία λοιδορούσαν και κατήγγειλαν με όλες τους τις δυνάμεις και τα εξαπτέρυγα που διέθεταν και ο συγκεκριμένος ήταν ένας απ αυτούς που σύρθηκε πίσω από αυτούς τους συνδικάλες που κατήγγειλαν, γι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού δεν είναι έγκλημα τότε γιατί σφίγγεσαι; φοβάσαι μήπως επικοινωνήσει κανείς με τον πρόεδρο Κοζάνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. από αυτά που γράφω διαβάζεις, μόνο ότι σε συμφέρει και δεν σε δυσκολεύει, διάβασε καλύτερα και ίσως καταλάβεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενώ εσύ διαβάζεις αμερόληπτα; Άσε φίλε το μαύρο μας το κάνατε άσπρο με τις αριστερές φαμφάρες σας 5 χρόνια τώρα. Πάρτε χαμπάρι ότι αλλάζουν τα πράγματα και όσο για τους συνδικαλιστές έχουν το ρόλο τους που τους έδωσε το δημοκρατικό πολίτευμα. Δεν κυβερνάει ο Στάλιν, δημοκρατία έχουμε και αν μπορείτε αλλάξτε τους. Με Στάλιν θα ήταν παράνομος ο συνδικαλισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τους συνδικαλιστες, ο πρωθυπουργός τους αμφισβητεί με όσα έγραψε στο Twitter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στ @@@δια μας ο πρωθυπουργός. όπως και ο προηγούμενος. Εμείς για να κάνουμε επίσχεση το 2017 δεν ρωτήσαμε κανένα πρωθυπουργό και κανέναν κολαούζο του. Το αντίθετο μάλιστα, κόντρα στα τσιράκια που φωνάζανε εντός ΕΚΑΒ ότι η κινητοποίηση ήταν παράνομη πριν καν κινήσει διαδικασίες η διοίκηση. Αυτοί είναι οι συνδικαλιστές, αλλάξτε τους αν μπορείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έλα ρε, μένω παγωτό με ότι είπες!!!
    μόνο που αυτός αποφασίζει, αφού τον έχει εκλέξει ο λαός και όχι κάποια συγκεκριμένη κάστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τόσο δημοκρατικοί είστε στη παράταξη σου ε; κάστα όσοι εκλέγουν συνδικαλιστές; ε λοιπόν στο ξαναλέω στα @@@δια μας ο πρωθυπουργός και ας τον εκλέγει ο λαός και εμείς οι συνδικαλιστές εκλεγμένοι είμαστε αποφασίζουμε για τα μέλη μας όπως μας εξουσιοδότησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1

    μπας και εννοήσεις, τι σημαίνει Κάστα!!!
    αλλά μην είσαι και τόσο πολύ γραφέας, γιατί τον κάθε πρωθυπουργό παρακαλάς εσύ και όλοι οι Έλληνες, για να κερδίσουν κάτι που θέλουν πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εκπληξούλα που σ έλεγα μεγάλε... επίδομα σε όσους εργάζονται στα επείγοντα προανήγγειλε ο υπουργός υγείας. Έρχονται και άλλα. Το επείγον περιχαρακώνεται.

      Διαγραφή
  14. Είπα και εγώ τι θα ήταν αυτό!!!
    Περίμενε να το δεις πρώτα σε ΦΕΚ και μετά να δούμε!!!
    Αλλά απο την άλλη, είναι ότι σου λέει διάλεξε τι θέλεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ φαντάζομαι θα διαλέξεις "χρόνια", ε;

      Διαγραφή
  15. Αν η περιχαρακωση του επείγοντος γίνεται μόνο με ένα επίδομα, είναι πολύ... φθηνή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βασικά είμαι με το δόγμα δημόσια και δωρεάν υγεία!
    Αν πει ότι δεν θα γίνονται χρόνια, από το ΕΚΑΒ, αλλά από κάποια άλλη δημόσια δομή, θα συμφωνήσω!
    Αν όμως πει ότι θα γίνονται από ιδιωτικές με αντίτιμο, θα διαφωνήσω κάθετα και θα αγωνιστούμε για μια άλλη δομή μέσα από το δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας το οποίο περιλαμβάνει σήμερα ευτυχώς και το ΕΚΑΒ!
    Επίσης θα αγωνιστούμε για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, κάτι που σήμερα λείπει από την συνδικαλιστικη ατζέντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όταν σας λένε να περάσουν τα εξιτήρια στα νοσοκομεία βγάζετε σπυριά. Στρίμωξαν τα πράγματα, όσοι έστρωναν παιχνίδι κάθε μέρα με τα εξιτήρια έρχονται αντιμέτωποι με το τέλος αυτής της άρρωστης κατάστασης. Όσο για τη δημόσια και δωρεάν δεν μου λέει κάτι, αν οι ιδιώτες πληρώνονται από τα ταμεία είναι μια χαρά. Ακόμα με τον μπαμπούλα του ιδιώτη ασχολείστε. Ο φόβος σας για τους ιδιώτες είναι έμμεση παραδοχή ότι μόνο αυτοί μπορούν να αναλάβουν τα δευτερογενή και όχι τα νοσοκομεία όπως προτείνει χρόνια τώρα η ΠΟΠΕΚΑΒ. Οι προτάσεις υπάρχουν και είναι άμεσα εφαρμόσιμες και ρεαλιστικές. Εσείς αγωνιστείτε για να φέρετε τον κομμουνισμό τα πράγματα αλλάξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό που δεν περνάει από το μικρό σου μυαλουδακι, είναι ότι οι ιδιώτες για τα λεφτά, μπορούν να τα κάνουν όλα, ακόμα και αυτό που εσύ νομίζεις ότι δεν μπορούν, το επείγον!
    Δεν είναι απλά μπεμπουλας, είναι μάστιγα αισχροκερδιας!!!
    Αυτά, τα υπόλοιπα μαθήματα κοινωνικού κράτους, στο επόμενο εξάμηνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και θα γίνεις εσύ εμπόδιο για να κάνει κάποιος ιδιωτική επιχείρηση ασθενοφόρων; Αν υπάρχει υψηλού επιπέδου ΕΚΑΒ ας υπάρχει και ιδιώτης στο επείγον καλά θα κάνει, θέσεις εργασίας, φόροι και κέρδη για τους ιδιώτες που είναι θεμιτά. Μόνο οι ψευδοκομουνιστές βλέπουν κάτι κακό σ αυτό. Είμαι πολλά εξάμηνα μπροστά, μπορείς να πεις ότι θέλεις τώρα. Εσύ είσαι πίσω. Όλα αυτά θα γίνουν είτε το θέλουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ είτε όχι, είναι νομοτέλεια. Και ο μπαμπούλας στο ξαναλέω δεν πιάνει, τα εξιτήρια φεύγουν από το ΕΚΑΒ μη χαλάς τη ζαχαρένια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ πάθος με τα εξιτήρια, στον ύπνο σας τα βλέπετε. Προκαλώ για άλλη μια φορά να έρθουν και να με αναγκάσουν να κάνω εξιτήρια τώρα. Από το τ/α δεν διαβιβάζω ούτε ένα, χτυπηθείτε όσο θέλετε. Στη βάρδια μου εξιτήρια δεν υπάρχουν. Το ΕΚΑΒ δουλεύει κανονικά.

      Διαγραφή
    2. Για διευκρινίστε, τι φοβάστε περισσότερο, να μην δικαιωθεί η ΠΟΠΕΚΑΒ και όσοι την στηρίζουν; ή αγαπάτε τα εξιτήρια τόσο πολύ; Ποιο το προβληματάκι αν τα αναλάβουν τα νοσοκομεία;

      Διαγραφή
    3. Ποια ΠΟΠ-ΕΚΑΒ, πλάκα μας κάνεις, τους χρήστες που έχουν ανάγκη μεταφοράς με ασθενοφόρο, χωρίς να πληρώνουν σε ιδιώτες, αυτό μας ενδιαφέρει και να γίνουν προσλήψεις στο ΕΚΑΒ, κάτι που σήμερα δεν το λέει κανείς.
      Τα νοσοκομεία ούτως ή άλλως δεν μπορούν να κάνουν το παραμικρό, ύστερα από την εξέλιξη με τον νόμο Γεωργιάδη, του αντιπροέδρου της ΝΔ σας!!!

      Διαγραφή

  20. Και οι συνδικαλιστες μας, θα αφήσουν να γίνει αυτό το ξεπούλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και τελικά, γι αυτό υπάρχει το κράτος και η κοινωνική του πολιτική, για προστασία των αδύναμων και την ασυδοσία των ιδιωτών σε βάρος του πολίτη και του κρατικού χρήματος!
    Η μήπως όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ξεπούλημα είναι στη φαντασία σου. Δεν υπάρχει ξεπούλημα μόνο η ελεύθερη άσκηση έργου ΚΑΙ από ιδιώτες. Οι αδύναμοι θα εξυπηρετηθούν από ιδιώτες πληρώνοντας τα ταμεία. ΑΠΛΑ! Όπως τώρα το δημόσιο πληρώνει τις καλύψεις των αδύναμων και ανασφάλιστων. Καινούριες έννοιες και αποτελεσματικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ναι, όπως και εγώ όταν πάω στο γιατρό, του δίνω το κάτι τις μου για συμπλήρωμα της αμοιβής του, έτσι θα γίνει και με τους ιδιώτες, θα αρμεγουν κανονικά!
    Νέες έννοιες, νέα ήθη, νέες καλοπληρωμενες δουλειές!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O νόμος Γεωργιάδη δεν υπήρχε από κτήσεως κόσμου. Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με τα εξιτήρια των νοσοκομείων, άσε που δεν απαγορεύεται να έχουν τα νοσοκομεία ασθενοφόρα και προσωπικό παρ όλα αυτά που εκστομίζεις εσύ. Το να πληρώνουν οι ασθενείς στο ξαναλέω και μην προσπαθείς να παραπλανήσεις τους συναδέλφους, δεν αφορά τον κόσμο αλλά τα ταμεία. Και ξέρεις κάτι στο τέλος τέλος, όποιος δεν είναι ασφαλισμένος καλά είναι να πληρώνει, δεν το βλέπουν όλοι κακό αυτό ξέρεις. Αυτά για τα καθρεφτάκια να τα πείτε στους δημάρχους που τους ανοίξατε τομείς με 3 άτομα, αυτοί ξέρουν καλά τι παίχτηκε τη τετραετία που πέρασε. Ο φόβος σας είναι να μην περάσει έστω και η παραμικρή πρόταση της ΠΟΠΕΚΑΒ, ούτε το επείγον σας νοιάζει ούτε τα εξιτήρια, τρέμετε! Ο Κικίλιας το είπε: "τι σχέση μπορεί να έχει το ΕΚΑΒ με τα εξιτήρια;" χάσατε τον ύπνο σας. Τα χάσατε και με το επίδομα, τα χάσατε και με τη παρουσία των συνδικαλιστών στη Βουλή. Οι προτάσεις που κάνει η ομοσπονδία είναι στα πλαίσια του θεσμικού της έργου, δεν νομοθετούν οι συνδικαλιστές, η Βουλή νομοθετεί. Αν είστε τόσο σίγουροι για το θέμα των δευτερογενών βγάλτε ανακοινώσεις και κάντε αγώνα στη κοινωνία, θα γελάνε μαζί σας και τα γεροντάκια βέβαια, ο κόσμος έχει καταλάβει τη θέση του ΕΚΑΒ στο σύστημα υγείας που δεν είναι άλλη από την επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα. Λίγο υπομονή και θα πέσετε από τα σύννεφα. Στο κάτω κάτω η κυβέρνηση συριζα και η παράταξη της στο ΕΚΑΒ είδαμε τι έκανε και κρίθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τώρα που οι δήμαρχοι άλλαξαν και έγιναν δικοί σας, της ΝΔ, κλείστε τους τομείς, τι τους κρατάτε!!!
    Η ΠΟΠ ΕΚΑΒ, αυτά τα λέει χρόνια ολόκληρα, δε σημαίνει ότι επειδή έφτασε να τα λέει στη βουλή, θα γίνουν κιόλας, πιθανότατα να απομυθοποιηθει με την παρουσία της εκεί, παρά να εισακουστουν οι προτάσεις της...
    Γιατί αν φτάσει κανείς στο ανώτατο βήμα να παρουσιάσει τις απόψεις του και δεν τις λάβει κανείς υπόψιν του, τότε καλύτερη είναι η σιωπή και το άδειασμα της γωνιάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όσο για τον νόμο Γεωργιάδη, μάλλον είσαι κοκορομυαλος, είναι αυτός που καταδικάζει το ΕΚΑΒ να ασχοληθεί με όλα τα του νοσοκομείου, εκτός των ασθενών, ακόμα και με τα φαγητά!!!
    Όσο και να θέλεις η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με την συν κυβέρνηση, μας έφεραν όλα αυτά, με την τρομακτική αφωνία των συνδικαλιστων της εποχής εκείνης.
    Αυτό δεν το ξεχνάει ο ΕΚΑΒιτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κοκορόμυαλος στο επιστρέφω, δεν μπορείς να απαντήσεις χωρίς ύβρεις και χλευασμό. Είναι σημάδι ότι δεν έχεις λογικά επιχειρήματα. Αν είχες δίκιο γενικώς θα ήσουν εσύ στη Βουλή και όχι ο Αγγελίδης και μη μας πεις ότι από επιλογή δεν είσαι πρόεδρος στη ΠΟΠΕΚΑΒ. Ο εκαβίτης ξέρει καλά ποιόν πρέπει να ψηφίσει.

      Διαγραφή
  27. Αυτό βρήκες να πιάσεις και να σχολιάσεις, το έλασσον, όσο για τα επιχειρήματα αν έχω ή όχι, μάλλον έχω αλλά δεν τα κάνω προσαρμογή, σύμφωνα με το ρεύμα και την περιρρεουσα ατμόσφαιρα, ούτε χαιδευουν αυτιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.