....

....

Η ανακοίνωση των Διοικητών Νοσοκομείων εξελίχθηκε σε απόλυτο διασυρμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονα υπουργειου υγειας

Η κυβέρνηση των αρίστων αποδείχτηκε πως απέχει απλώς ένα Χ από την κυβέρνηση των α(χ)ρήστων. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που μαζί με τα ονόματα των νέων Διοικητών δεν ανακοινώθηκαν και τα βιογραφικά τους, αλλιώς θα αποδεικνύονταν πως μοναδικό προσόν των περισσοτέρων είναι η κομματική τους ένταξη και τα ένσημα που απέκτησαν στα χαρακώματα της ΝΔ. (Δείτε εδώ την τοποθέτηση του καθηγητή στο London Shcool of Economics, Ηλία Μόσιαλου).

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την επιλογή ατόμων ηλικίας 80 ετών σε θέσεις ευθύνης απέδειξε πως ουδόλως νοιάζεται για τη νέα γενιά. Ορθά γράφτηκε πως όταν διορίζεται ένας ογδοντάρης στο Δημόσιο δύο σαραντάρηδες ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τα ξένα. Το ότι ο ογδοντάρης παραιτήθηκε και ο υπουργός έκανε αποδεκτή την παραίτησή του με Δελτίο Τύπου κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα.

Τέλος, ο συνωστισμός χιλιάδων στελεχών της ΝΔ για μια θέση στο Δημόσιο απέδειξε πως το κόμμα των αντικρατιστών είναι κόμμα βαθιά κρατικοδίαιτο.

Την οργή για τις επιλογές Διοικητών συγκέντρωσε ο υπουργός Υγείας Βασ. Κικίλιας, καθότι αυτός υπέγραψε τους διορισμούς. Η διαρροή πως οι κατάλογοι είχαν καταρτιστεί στο Μαξίμου και αυτός απλώς τους διεκπεραίωσε αποδεικνύει πως στο υπουργείο Υγείας ο Βασ. Κικίλιας είναι αχθοφόρος, στον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιφυλάσσει τη βρώμικη δουλειά, ώστε να μη λερώνει ο ίδιος τα χέρια του.

Ως επιδόρπιο σερβίρονται εδώ βιογραφικά ορισμένων εκ των νεοδιορισθέντων Διοικητών Νοσοκομείων.


ygeianet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.