....

....

Ποιοι είναι οι νέοι Αντιπρόεδροι του ΕΚΑΒ

Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019



Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κου Β. Κικίλια συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ. Αντιπρόεδροι στο πλευρό του Προέδρου κου Νίκου Παπαευσταθίου ορίστηκαν οι: Παναγιώτης Κουτσουμπέλης (με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης) και ο Μιχαήλ Αγρανιώτης.


Ποιος είναι ο νέος Αντιπρόεδρος (αποκλειστικής απασχόλησης) του ΕΚΑΒ Παναγιώτης Κουτσουμπέλης






Ο Παναγιώτης Κουτσουμπέλης, είναι επιστημονικός συνεργάτης της ΚΕΔΕ. Διετέλεσε Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών και εργάστηκε ως Ειδικός Σύμβουλος της Υπουργού Εξωτερικών την περίοδο 2006-2009.

Το 2000 απέκτησε πτυχίο «Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών» από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και το 1992 πτυχίο «Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων» από τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λάρισας.







Ποιος είναι ο νέος Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μιχάλης Αγρανιώτης





Ο κος Αγρανιώτης Μιχαήλ γεννήθηκε στον Πειραιά και κατάγεται από το Άστρος Κυνουρίας. Είναι Οδοντίατρος και ασκεί το επάγγελμά του. Από τα το 2006 έως και το 2013 υπηρέτησα στο Ταμείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων (ΤΑΞΥ) - τμήμα Πειραιά - ως ελεγκτής και θεράπων οδοντίατρος. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών “MSc Οργάνωση & Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας” από το ΕΚΠΑ.

Εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιώς από το 2009, Ταμίας από το 2011, Γενικός Γραμματέας από το 2014 και Πρόεδρος από τον Οκτώβριο του 2019, τον οποίον και εκπροσωπεί επί σειρά ετών στην “Επιτροπή Διαβούλευσης για την Πόλη του Πειραιά” του Δήμου Πειραιώς.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 για τον Δήμο Πειραιά, εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος (5ος στην σειρά κατάταξης του συνδυασμού μου με 1.265 σταυρούς προτίμησης) με τον συνδυασμό “ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ” και υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Βλαχάκο. Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την περίοδο 2014-2016 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά “ΜΕΤΑΞΑ”. Μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας (Επιτροπή Ιατρικού Τουρισμού, Α΄βάθμιας Φροντίδας Υγείας, Νοσοκομειακών Μονάδων) και τέως Πρόεδρος στην ΕΚΟ Οδοντιάτρων Πειραιώς της Νέας Δημοκρατίας. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό 1/1998 - 10/1999 (Α/T«ΚΙΜΩΝ», ΣΜΥΝ).



Το ΦΕΚ για τον διορισμό του νέου ΔΣ του ΕΚΑΒ

Δημοσιεύτηκε στο
EKABNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.