....

....

Σκληρή επίθεση Πολάκη σε Σερέτη: «Με απειλείς επειδή σε ξεμασκάρωσα, Κικίλιας ακούει;»

 

Ολοκληρώνει την “ολομέτωπη” στον διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Φώτη Σερέτη ο πρώην αν.Υπ Υγείας και στρέφει πλέον τα βέλη της κριτικής του ενάντια στον πολιτικό του προϊστάμενο τον Βασ. Κικίλια.
Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Πολάκης σημειώνει μεταξύ άλλων:«Περίμενα να ζήταγες έστω μια συγγνώμη,όμως έχεις το θράσος να απειλείς με μηνύσεις και αγωγές επειδή ξεμασκαρωσα αυτό που έκανες την παραμονή της πρωτοχρονιάς»,
Ο κ. Πολάκης, μεταξύ άλλων, κατηγορεί τον κ. Σερέτη πως έλαβε άδεια αρκετών ημερών λίγο μετά τον διορισμό του και προσθέτει: «Μαθαίνω πως βράζει η ΥΠΕ από αυτά που κανείς και πως ήδη παραιτήθηκε ο Διοικητης του Πανεπιστημιακου της Λάρισας που όρισε η τωρινή κυβέρνηση μετά από τσακωμό μαζί σου…(φωτό 10 μαζί σου στην ορκωμοσία του μια βδομάδα πριν). Εν τέλει: Πήγαινε σε όσα δικαστήρια θες ,αλλά εν τω μεταξύ παραιτήσου γιατί μόνο ξεφτίλισμα φέρνεις σε αυτούς που σε όρισαν».
Στο υστερόγραφό του, ο κ. Πολάκης αναφέρει: «Ο Βασιλης Κικίλιας ακούει;»
Αναλυτικά η ανάρτηση:

ΠΡΟΣ ΦΩΤΗ ΣΕΡΕΤΗ διοικητή 5ης ΥΠΕ:
Περίμενα να ζήταγες έστω μια συγγνώμη,όμως ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να απειλείς με μηνύσεις και αγωγές επειδή ξεμασκαρωσα αυτό που έκανες την παραμονή της πρωτοχρονιάς!!  Λοιπόν άκου γελοίο υποκείμενο: 1)Το ότι ήσουν « γλιτσας» το είχαμε καταλάβει από το 2015 όταν ήσουν διορισμένος από την κυβέρνηση Σαμάρα Βενιζέλου , πρόεδρος και διευθύνων στο Δς της ΑΕΜΥ (ανώνυμη εταιρεία μονάδων Υγειας που ειχε τη διαχείριση της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού χωριού ) . Τότε λοιπόν ενώ στις 9 Γενάρη του 15 παραιτηθηκες από την έμμισθη θέση του προέδρου και διευθυνοντος συμβούλου ,παραμενοντας -άμισθο- μελος του Δς για να κατέβεις υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Γενάρη με το ΠΑΣΟΚ στη Φθιωτιδα και όταν ΔΕΝ εκλέχθηκες, αντί να παραιτηθείς εντελώς ,καθώς ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,στις 29 Γενάρη «συνεδριάσατε» ξανά τα μέλη που ειχε ορίσει η προηγούμενη κυβέρνηση και «ΕΠΑΝΕΚΛΕΧΘΗΚΕΣ» στην θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου για να συνεχίσεις να παίρνεις το μηνιάτικο μέχρι το ΜΑΗ του 2015 που σας αντικατέστησε όλους ο Υπ Υγειας της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ ο Κουρουπλής!!!!!!
Από τότε πρέπει να σου έμεινε το «Γιαννης κερνά Γιαννης πίνει» που σου έγραψα στην πρώτη ανάρτηση...(φωτογραφίες 1-6 τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δς της ΑΕΜΥ στις 9 και 29 Γενάρη του 2015)
2) Δεν φτάνει όμως αυτό .Εκτος από «γλιτσας» είσαι και ΨΕΥΤΗΣ!!Τολμας και λες στο δελτίο τύπου που έστειλες στα τοπικά μέσα της Θεσσαλίας ως απάντηση σε αυτά που έγραψα πως δεν έλειψες 57 μέρες σε 3,5 μήνες αλλά «μόνο» 27 γιατί οι άλλες 30 ήταν του προηγούμενου διοικητή της Υπε που είχαμε ορίσει εμείς .(φωτογραφίες 7 και 8 )
Τότε γιατί στην πρώτη εντολή μετακίνησης που εξεδωσες και υπέγραψες ο ίδιος για τον εαυτό σου στις 25/9 ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ πως δικαιούσαι 60 ημέρες και ΟΧΙ 30 όπως θα έπρεπε να γράφει το χαρτί αν ίσχυε αυτό που λες;;;;(φωτό 9)
3) Μαθαίνω πως βράζει η ΥΠΕ από αυτά που κανείς και πως ήδη παραιτήθηκε ο Διοικητης του Γενικού Νοσοκομειου της Λάρισας που όρισε η τωρινή κυβέρνηση μετά από τσακωμό μαζί σου...(φωτό 10 μαζί σου στην ορκωμοσία του μια βδομάδα πριν)
ΕΝΤΕΛΕΙ: Πήγαινε σε όσα δικαστήρια θες ,αλλά εν τω μεταξύ παραιτήσου γιατί μόνο ξεφτίλισμα φέρνεις σε αυτούς που σε όρισαν !
 

ΥΓ Ο Βασιλης Κικίλιας ακούει;


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο 

 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο 
 

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.