....

....

Dead Can Dance

Eκτακτη ανταποκριση

Σκόνη και θρύψαλα το Χρηματιστήριο, αμύνονται σθεναρά οι σαγηνευτικοί υπουργοί μας στον Coronavirus










κόνη και θρύψαλα το Χρηματιστήριο καθώς τα άδεια ράφια στα ιταλικά super market προκαλούν τρόμο στο Μαξίμου.


Ο Μητσοτάκης ανατρέπει τη ατζέντα της Δευτέρας, σηκώνει τα μανίκια και καλεί σε σύσκεψη (έγινε ήδη) υπουργούς όπως οι Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Γράφει ο Αριστοτέλης Ανδρεάδης

Η Νίκη Κεραμέως βρήκε τη μαγική λέξη για να καθησυχάσει τους πολίτες.

Τη λέξη «πρόληψη» ζήτησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως να κρατήσουν οι πολίτες για το θέμα αντιμετώπισης της κρίσης με τον κορωνοϊό αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου το πρωί της Δευτέρας.

«Δράσαμε προληπτικά. Μόλις είχαμε είχαμε νέα δράσαμε προληπτικά με γνώμονα την προστασία των μαθητών και την προστασία της δημόσιας υγείας. Δεν συντρέχει κανείς λόγος ανησυχίας, δεν βρίσκεται κανείς μαθητής σε περιοχή που έχει κριθεί σε καραντίνα» είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που διήρκησε περισσότερο από δύο ώρες.

Άρα μπορεί πλέον να κοιμάστε ήσυχοι.
Ο Coronavirus είναι εκτός των απόρθητων ελληνικών τειχών. Ο θεός της Ελλάδας είναι στο πλευρό μας και οι σαγηνευτικοί υπουργοί μας πιο ετοιμοπόλεμοι από ποτέ.
 
Η καντεμιά είναι ότι ακόμη δεν έχει εμφανισθεί το εμβόλιο κατά του Coronavirus ώστε να παραγγείλουμε 50 εκατ. για προληπτικούς λόγους-χα,χα,χα.
 
Η υπουργός διευκρίνισε, τέλος, ότι εδώ και δύο εβδομάδες έχουν δοθεί οδηγίες σε όλες τις βαθμίδες (έχει και βαθμίδες η εγχώρια εκπαίδευση, τρομάρα μας) της εκπαίδευσης που αφορούν ατομικά (φυσικό είναι, ότι κάνει κανείς από μόνος τους καθότι εάν αφεθούμε στο κράτος τη πουλέψαμε) μέσα προστασίας βάσει όσων έχει ανακοινώσει το υπ. Υγείας και ο ΕΟΔΥ».

Είχε προηγηθεί το απόγευμα της Κυριακής σύσκεψη (συσκέπτονται όσοι δεν μπορούν να σκέπτονται) στο υπ. Υγείας στην οποία συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα καθώς και προτάσεις για την αναγκαιότητα κατάρτισης και υλοποίησης σχεδίου (που πιθανόν να περιλαμβάνει τρεις φάσεις για τη διαχείριση καταστάσεων μικρού, μεσαίου και υψηλού κινδύνου), με τη συμμετοχή και συναρμόδιων υπουργείων όπως αυτών του Τουρισμού και των Μεταφορών, ώστε να είναι θωρακισμένη (χα,χα,χα!!!) η Ελλάδα έναντι του κορωνοϊού.
Τα καλύτερα έπονται…

kourdistoportocali.com 

2 σχόλια:

  1. Τους πήρανε χαμπάρι και οι δικοί τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα καθαρίσει η Κεραμέως, αφού μέσω των παπάδων, μιλάει με τον μεγάλο, εκεί ψηλά!
    Μόνο προσευχή και τό σταυρό σας να κάνετε εσείς και μην ανησυχείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.