....

....

Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ Θεσσαλίας: Χείμαρρος προσφοράς και αλληλεγγύης από φορείς και επιχειρήσεις της τοπικής κοινωνίας

Συρογιαννόπουλος: Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Λάρισα 

Την μεγάλη και άμεση ανταπόκριση που έδειξαν επιχειρήσεις και φορείς της περιοχής μας στις ανάγκες που υπάρχουν αυτή την δύσκολη εποχή λόγω κορωνοϊού,  επισημαίνουν με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ. Αναλυτικά: 

“Ή αγωνία για τυχών ελλείψεις από τη μεριά των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, έγινε χείμαρρος προσφοράς και αλληλεγγύης από φορείς και επιχειρήσεις της τοπικής κοινωνίας.
 
Έτσι κινητοποιήθηκαν οι επιχειρήσεις:”Χατζησαλατας” ψυγεία διαλογιτηρια όπως και δώρισε στολές υψηλής προστασίας κατά του Κορωνοιου ….την επιχείρηση: 

“Χωτος Ιωάννης” τυροκομικά όπου δώρισε υγειονομικό υλικό (στολές, μάσκες,γάντια κ.τ.λ.) 

το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και ιδιαίτερα τη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών όπου κατασκεύασε σε συνεργασία με την πνευμονολογικη κλινική του ΠΠΓΝΛ προστατευτικές προσωπιδες υψηλής προστασίας 3D κύριο Φρυτσαλα Ηλία ,και το ΠΡΟ.ΣΥ.ΦΛΑ Λάρισας.
Αρωγός στην παραπάνω  προσπάθεια υπήρξε ο βουλευτής του Νόμου  Λάρισας  κ. Χαρκόπουλος Μάξιμος. 

Την περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ Αγοραστό Κωνσταντίνο, τη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος κύριο Σερέτη Φώτη διοικητή, τούς κ.κ. Τσαούση Ηλία, Παπαγεωργίου Σταύρο υποδιοικητές, τη διοίκηση του Π.Π.Γ.Ν.Λ Λάρισας κ. Κατσικονουρη Δημήτρη διοικητή, Αποστοληνα Γιωργο υποδιοικητή, τον εκτελών χρέη διοικητή και διευθυντή ΜΕΘ Γ.Ν.Λ κ. Κομνο Απόστολο όπου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα από την πρώτη στιγμή της πανδημίας καθώς συνέβαλαν υλικοτεχνικής και διοικητικής υποστήριξης.
Τον διευθυντή του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Σταμνα Κωνσταντίνο, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ΕΚΑΒ Κ. Παπαευσταθιου Νικόλαο και τέλος την ηγεσία του υπουργείου Υγείας Υπουργό κ. Κικιλια Βασίλη και υφυπουργό κ. Κοντοζαμανη Βασίλη”.

onlarissa.gr 

2 σχόλια:

  1. Ευπρόσδεκτη κάθε προσφορά από τους εργαζόμενους και τις δεχόμαστε με μεγάλη χαρά και ανακούφιση!!!
    Όσο μεγαλύτερες είναι οι δωρεές και οι προσφορές των ιδιωτών και των φορέων, τόσο μεγαλύτερο είναι το κενό που αποκαλύπτεται στην θωράκιση της χώρας, για την αντιμετώπιση της πανδημίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε βρε παιδιά;
    Δεν είχε στείλει η Σοφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.