....

....

Συνδικαλιστική ασυδοσία



Εδώ, βλέπουμε τα πρακτικά της Γενικής Συνελεύσεως των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, με θέματα την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, τα οποία εισήχθησαν χωρίς την προηγούμενη έγκριση από το ΔΣ, απευθείας στην Γενική Συνέλευση παρακάμπτοντας το καταστατικό του σωματείου!







Μετά από αυτή την εξέλιξη, τα μέλη του Δ.Σ. εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση εκφράζοντας την διαφωνία τους με την λειτουργία του ΔΣ και επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμα.








5 σχόλια:

  1. Που να δεις γλέντια στη Σαλονίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι της ιδίας ποιότητας, ηθικής και της ιδίας αξιοπιστίας!
    Όσο οι συνάδελφοι τους επιτρέπουν να τους θεωρούν ώς την... συνδρομή, έτσι θα πορεύονται, με αδιαφορία χωρίς να νιώθουν υποχρέωση να εφαρμόζουν τα θεσμικά και τα προβλεπόμενα του καταστατικού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μεγάλες οι "υποχρεώσεις"!
      Δεν ξεπληρώνονται εύκολα...

      Διαγραφή
  3. Σημειώνει στα πρακτικά ο πρόεδρος της Γενικής Συνελεύσεως, ...δεν έγινε ΔΣ γιατί δεν μπόρεσαν να παραστούν οι τρείς της άλλης παράταξης, Σχοινάς, Κουκουσουλης και Αγροδημος.
    Αυτοί είναι τρείς, το ΔΣ έχει επτά έδρες, από τις οποίες προήλθε και η συγκεκριμένα πλειοψηφία του σημερινού ΔΣ, προέδρου, γραμματέα κτλ.
    Τις προηγούμενες φορές πως έκανε ΔΣ ο κύριος πρόεδρος χωρίς την παρουσία τους, χωρίς καν να τους ενημερώσει;

    Τι άλλαξε τώρα, μήπως δεν έχει την πλειοψηφία;

    Γιατί δεν εμφανίστηκε ο τέταρτος της πλειοψηφίας, ώστε να περάσει ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός;


    Από πότε θεωρείται η αμφισβήτηση της διαδικασίας ως προσωπική κατηγορία και αντέτεινε το ερώτημα, αν θεωρεί κλέφτη τον πρόεδρο, ο ερωτών συνάδελφος;

    Θα μπορούσε να του απαντήσει κανείς, πως όποιος έχει τη μύγα... μυγιάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι μπράβο !! Όλα στην φόρα για την Θεσσαλία !! Να πάρουν σειρά και οι ιδιωτικές εταιρείες εκπαίδευσης στις πρώτες βοήθειες για να δούμε τι γίνεται στο Παράρτημα και ποιοι συμμετέχουν και σε αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.