....

....

Ν. Καλογιαννάκης - Πρόεδρος ΕΚΑΒ Κρήτης

5 σχόλια:

  1. Όταν κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι αυτά που λες και τ ακούνε οι συμπολίτες σου που καθημερινά τους συναντάς, προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα, αντιλαμβάνεσαι ότι οδηγείς τους ασθενείς στην αγκαλιά των ιδιωτικών εταιριών ασθενοφόρων, βάζοντας βαθιά το χέρι τους στη τσέπη, αλλάζεις την συζήτηση και προσπαθείς να αμβλύνεις τις γωνίες, προτείνοντας το προφανές, που ειναι οι προσλήψεις και η ενδυνάμωση του φορέα που υπηρετείς και τρως ψωμί και την δημιουργία παράλληλης δομής εντός του ΕΚΑΒ για τις δευτερογενείς διακομιδές.
    Το ΕΚΑΒ ειναι ένας από τους κρίκους της αλυσίδας σε όλα τα επίπεδα και δεν μπορεί να μην συμμετέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θα ειναι αυτοί που θα προσλάβουν, αν προσλάβουν οι ΥΠε;
    Όλοι τους θα ειναι απόφοιτοι του ΙΕΚ-ΕΚΑΒ με άδεια άσκησης επαγγέλματος, τους οποίους με τις τακτικές και τις επιλογές των συνδικαλιστών, τους ζητούν να υποβαθμίσουν την ειδικότητα, όπως οι ίδιοι λένε ότι γίνεται στους νυν υπαλλήλους του ΕΚΑΒ όταν αυτοί αναγκάζονται να ασχοληθούν με τις δευτερογενείς διακομιδές και όχι με τα επείγοντα για τα οποία έχουν πληρωσει για να εκπαιδευτούν από το ΕΚΑΒ!
    Μα τέτοια υποκρισία... από τους δήθεν υπερασπιστές της ειδικότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το οτι για να προσληφθεις καπου χρειαζονται πιστοποιητικα η πτυχια γνωσεων δεν ειναι κακο.
    Επισης οταν σου προτεινεται-διεκδικεις μια θεση επερχεται συμφωνια αποδοχης της και απο τις δυο πλευρες για τα καθηκοντα και τις υποχρεωσεις σου.
    Εφοσον λοιπον γνωριζεις οτι προσλαμβανεσαι σε ενα νοσοκομειο για την διεκπεραιωση δευτερογενων περιστατικων δεν βρισκω το λογο να θεωρησε υποβαθμισμενος διασωστης.
    Αλλο λοιπον τα δικαιολογητικα για την διεκδικηση της θεσεως και αλλο το καθηκοντολογιο.
    Για να συνοψισουμε λοιπον το ΕΚΑΒ ειναι φορεας παροχης επειγουσας βοηθειας και για αυτο εχουν προσληφθει οι εργαζομενοι του οπως και οι οδηγοι νοσοκομειων ειχαν προσληφθει για τις δευτερογενεις διακομιδες.
    Αυτα τα ολιγα για εκεινους που αρνουνται να καταλαβουν πως υπαρχει λυση και ακουει στο ονομα Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλοιώνεται ο σκοπός του ΙΕΚ, όπως και η άδεια άσκησης του επαγγέλματος!
      Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος πιστοποίηση με 20, για να κάνει εξιτήρια, τουλάχιστον αυτό λένε διάφοροι συνδικαλιστές για να πείσουν τους νυν εργαζόμενους, ότι δεν είναι στα καθήκοντά τους.

      Διαγραφή
  4. Τώρα πως κάποιοι που παίρνουν 5,10,15 συνδικαλιστικα ρεπό τον μήνα και δεν δουλεύουν έχουν άποψη για τα επείγοντα και τις δευτερογενείς ; Για να έχεις άποψη πρέπει να έχεις και καθημερινή τριβή στο ασθενοφόρο και όχι στο γραφείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.