....

....

Συνεχιζόμενη εκπαίδευση και μάθηση του Π. Βιδάκη προς όφελος της Υπηρεσίας και των συναδέλφων

Μετά από σχεδόν οκτώ  χρόνια σπουδών στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), τα οποία περιείχαν μόρφωση, εκπαίδευση και εκμάθηση με  νέες προσεγγίσεις Διοίκησης Οργανισμών, Δημόσιο Μάνατζμεντ, Λογιστική, Στατιστική, Βιομηχανική Οργάνωση, Διαχείριση Ολικής Ποιότητας, Δίκαιο, Χρηματοοικονομική κλπ, ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Τμήμα ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ με βαθμό 8,13.

Αναμένοντας την ορκωμοσία και την λήψη του Πτυχίου μου, αισθάνομαι πραγματικά περήφανος και δικαιωμένος που ανταμείφθηκαν οι κόποι τόσων ετών. Είναι το δεύτερο Πτυχίο μου, το πρώτο αφορά Πτυχίο ΤΕΙ Λάρισας (Μηχανολογικής Κατεύθυνσης), με το οποίο διατηρώ την ειδικότητα του (ΤΕ) Μηχανικού και ανήκω προς το παρόν στην Τεχνική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ.

Ελπίζω να χρησιμοποιήσω όλες αυτές τις γνώσεις προς όφελος της Υπηρεσίας και των Συναδέλφων μου. Θα ήθελα να βοηθήσω και να χρησιμοποιήσω όλες αυτές τις γνώσεις από την κατάλληλη θέση αξιοποιώντας στο έπακρο την τυπική και ουσιαστική μου μέχρι σήμερα εκπαίδευση. Είμαι υποστηρικτής της Διά Βίου Μάθησης και της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.

Παρασκευάς Βιδάκης
(ΤΕ) Μηχανικός
p.vidakis[@]ekab.gr / 6988081658
Επαγγελματικές Κατακτήσεις:

1.Βεβαίωση Άσκησης Επαγγέλματος Διασώστη Πλ. Ασθ/ρου σε όλη την επικράτεια από την Περιφέρεια Αττικής

2.Άδεια Λογιστή Β’ Τάξης

3.Ενεργός Τεχνικός Ασφαλείας Α’ Τάξης

4.Άδεια Εργοδηγού 1ης-2ης-3ης Ειδικότητας από την Περιφέρεια Αττικής

5.Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος(ΟΕΕ), του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος(ΤΕΕ) και του Συλλόγου Τεχνικών Ασφαλείας(ΣΤΑΕ)

2 σχόλια:

  1. Σε πείσμα των καιρών, αλλά και των γνωστικών ορίων που θέτει κάποιος στον εαυτό του, είναι, για ορισμένους φυσικά,αξιέπαινο να αποδεικνύουν στην πράξη, ότι η γνώση δεν εξαρτάται από την ηλικία ,αλλά συμβαδίζει με τα θέλω του κάθε ανθρώπου. Γνωρίζω εκ του σύνεγγυς την προσπάθεια του συναδέλφου, προκειμένου να πετύχει το στόχο του, και να πραγματοποιήσει το όνειρο του. Είμαι από τα άτομα που αμφισβητούν κάθετα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια της χώρας. Ωστόσο, αναγνωρίζω, ότι η εμπεριστατωμένη γνώση είναι ένας πυλώνας στη ζωή του ανθρώπου, από όπου κι αν προέρχεται...Ίσως καποιοι, όπως ο ανώνυμος συνάδελφος, να σχολιάζουν εντός η εκτός τους, πως άλλος ένας εκαβιτης θέλει να πάρει μια διοικητική θέση στην Υπηρεσία. Να χλευάζουν και να αντιδρούν με μνησικακία. Είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να χαίρεσαι με τη χαρά του άλλου. Δεν είναι κακο να είσαι φιλόδοξος. Κακο είναι να είσαι μίζερος και μισαλλοδοξος... Συγχαρητήρια Παρασκευά ,που κατάφερες όσα κάποιοι άλλοι δεν ονειρεύτηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.