....

....

Πρ. ΕΚΑΒ: Οι ανάγκες της Χαλκιδικής θα καλυφτούν με προσωπικό από τη Θεσσαλονίκη


Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου  μίλησε στην εκπομπή “Επτά τοις εκατό” της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV100 για την κάλυψη της Χαλκιδικής τη θερινή περίοδο από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.

Ο κ. Παπαευσταθίου ανέφερε πως: «Διαχρονικά δεν είναι καλή η κατάσταση στην Χαλκιδική σε ότι αφορά την στελέχωση του ΕΚΑΒ. Σε σχέση με πέρσι έχουμε ενισχυθεί με 11 επιπλέον άτομα επικουρικό προσωπικό. Αυτοί θα μας δώσουν τη δυνατότητα να καλύπτουμε σε 24ωρη βάση τον τομέα των Μουδανίων, σε 24ωρη βάση τον Άγιο Νικόλαο σε συνεργασία με τον τομέα της Θεσσαλονίκης, ενώ θα καλύπτουμε σε 24ωρη βάση τον τομέα του Πολυγύρου».

Είπε επίσης ότι: ”Υπάρχει σχεδιασμός για την δημιουργία αυτόνομης μονάδας του ΕΚΑΒ στη Χαλκιδική. Έχουμε εισηγηθεί την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού που θα αφορά 40 με 45 άτομα”.

 Όπως είπε ο κ. Παπαευσταθίου, «Από τις 15 Ιουνίου ξεκινάμε την πιλοτική λειτουργία κινητής μονάδας ΕΚΑΒ με γιατρό από την περιοχή του Αγίου Νικολάου. Αυτή θα δραστηριοποιηθεί τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή οπότε και εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα».

Εξήγησε ότι: «Το καλοκαίρι θα ενισχυθεί το ΕΚΑΒ με μετακίνηση προσωπικού που προέρχεται κυρίως από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και παραρτήματα που μπορούν να επιτρέψουν τη μετακίνηση προσωπικού, ώστε να διατηρείται η επιχειρησιακή τους δυνατότητα. Θα καλυφθεί σε 24ωρη βάση και η περιοχή της Κασσανδρείας ενώ θα ενισχυθεί και το Παλαιοχώρι».


thestival.gr

5 σχόλια:

  1. Όλοι προσκύνημα στο γραφείο του ΔΕΒΕ . Η αξιοκρατία σε όλο της το μεγαλείο. Τρέξτε προβατάκια να προσκυνήσετε. Και μην ξεχάσετε να τον ψηφίσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήμουνα νιος και γέρασα, τα ίδια Παντελακη μου, τα ίδια Παντελή μου!
    Διαπιστώσεις μια ζωή και από ουσία τίποτα.
    Ευτυχώς που το συνδικαλιστικό κατεστημένο στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης είναι κυβερνητικός μηχανισμός εφαρμογής της πολιτικής και κατ' επέκταση διοικητικό όργανο της διοίκησης και δεν θα βγουν στα ΜΜΕ να καταγγείλουν τις ελλείψεις προσωπικού και την υγειονομική εγκατάλειψη της Χαλκιδικής.
    Ευτυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρα θα προκύψουν ελλείψεις στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, αυτές πως θα καλυφθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτές οι ελλείψεις δεν έχουν καμία σημασία, απλά θα περιμένουν στην ουρά για ασθενοφόρο, οι ασθενείς, πρώτη φορά θα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμιά καταγγελία του Σωματείου Θεσσαλονίκης για την κάλυψη της Χαλκιδικής;
    Σαν την κάλυψη της Χαλκιδικής δεν έχει!
    Υ.Γ. Ρε ανεστοαλλότριε, που είσαι χαμένος;
    Αυτοί τρώνε και πίνουν κι εσένα δε σε δίνουν!
    Κρίμας είναι. Τόσο αγώνα έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.