Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

«Παράθυρο» για βαρέα και ανθυγιεινά στους υγειονομικούς (Βίντεο)


Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννάκος, υπενθύμισε σε τηλεοπτική εκπομπή στον κ Γεωργιάδη πως «πέρσι τέτοιο καιρό στην ΔΕΘ τον συναντήσαμε στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και μας είπε μια κουβέντα. Εάν δεν κερδίζεται τώρα την ένταξη σας στα βαρέα και ανθυγιεινά με τον Κορονοϊό δεν θα συμβεί ποτέ. Καλούμε τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να αναγνωρίσουν την προσπάθεια των υγειονομικών και στην έκθεση Θεσσαλονίκης να ανακοινωθεί η ένταξή μας..»

Υπενθύμισε ακόμα μια αδικία, ότι «όσοι προέρχονται από το ΙΚΑ είναι ενταγμένοι στα ανθυγιεινά ενώ όσοι προέρχονται από το Δημόσιο δεν είναι»

Ο κ. Γεωργιάδης κράτησε αποστάσεις, σύμφωνα όμως με πληροφορίες ένα τέτοιο ενδεχόμενο εξετάζεται

Δείτε το βίντεο



ergolavikoi.gr

3 σχόλια:

  1. Αυτά τα παράθυρα βρε παιδί μου!!!
    Ανοίγουν μόνο όταν πρέπει να αποσυμπιέσουν την οργή των εργαζομένων και της κοινωνίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλα εσυ δεν την κερδισες την ενταξη καραγκιοζη.
    Κανε μια γενικη απεργια διαρκειας οταν αρχισε το δευτερο κυμα να δεις που θα ειχαν παει και ο υπουργος και ο πρωθυπουργος και ολη η παρεα τους εν μεσω πανδημιας που ειχαμε και τον κοσμο με το μερος μας.
    Καραγκιοζηδες ,ε καραγκιοζηδες που δηθεν παρακαλατε για τα αυτονοητα.
    Εισαστε μαγαζακια που λειτουργουν προς ιδιον οφελος.
    Ξεφτιλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νά και το τυράκι για το επόμενο Σαββατοκύριακο, ο δε Αυτιάς εχει καλεσμένο τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και λέει για πυροσβέστες και άλλους εργαζόμενους που πρέπει να μπουν στα ΒΑΕ, καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι η φάση ειναι σικέ και δημοσιογραφική μπαρούφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή