....

....

Κασσελάκης - Κως / Εμφανής σε όλη την Ελλάδα η κατάσταση με τα άδεια ασθενοφόρα (βίντεο)



24.04.24 21:48 

Η Κως ήταν ο επόμενος σταθμός της πολυήμερης νησιωτικής περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να επισκέπτεται μεταξύ άλλων το νοσοκομείο του νησιού.

Ο ίδιος συνομίλησε με εργαζόμενους, ενώ προχώρησε και σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, που τον ρώτησαν για το ταξίδι του από την Αστυπάλαια -όπι αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει λόγω του κακού καιρού- στη Νίσυρο. «Ήταν δύσκολο από Αστυπάλαια για Νίσυρο. Είμαστε συνηθισμένοι στα δύσκολα» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη θλιβερή κατάσταση που είχε αντικρίσει στο νοσοκομείο τον περασμένο Ιούνιο, όταν η επίσκεψή του είχε συμπτωματικά συμπέσει με τον θάνατο γυναίκας σε καρότσα αγροτικού κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο, λόγω έλλειψης ασθενοφόρου. Όπως είπαν στον Στέφανο Κασσελάκη η κατάσταση στο νοσοκομείο εξακολουθεί να είναι θλιβερή.

«Είχαμε έρθει εδώ πέρυσι τον Ιούνιου όπου είχαμε συναντήσει αυτή τη θλιβερή κατάσταση στο νοσοκομείο και νομίζω ήταν η μέρα μετά το θάνατο της Διονυσίας στην καρότσα. Πλέον αυτή η κατάσταση με άδεια ασθενοφόρα επειδή δεν υπάρχουν διασώστες είναι πολύ πιο εμφανής σε όλη την Ελλάδα» επισήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 

avgi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.