....

....

Όταν ο Τσίπρας και ο Πολακης έλεγε για ξεστοκαρισμα, τους έλεγαν αρνητές και ψεκασμενους.


440.000 άνθρωποι εμβολιαστηκαν με το AstraZeneka. Είχε ανοίξει η πλατφόρμα για τους 30-39 ετων ΜΟΝΟ για το εμβόλιο AstraZeneka... Όταν ο Τσίπρας και ο Πολακης έλεγε για ξεστοκαρισμα, τους έλεγαν αρνητές και ψεκασμενους. Στις 22 Απριλίου ο Μητσοτάκης έλεγε σε συνέντευξη: "Πράγματι, οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία δημιουργεί κάποια ερωτηματικά και πολλές φορές οι Αρχές αδειοδότησης θέλουν να είναι υπερβολικά σίγουρες. Εμείς από την πρώτη στιγμή δεν σταματήσαμε, θέλω να θυμίσω, τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca. Μιλήσαμε με τους ειδικούς μας. Κρίναμε ότι το εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές. Η πιθανότητα να πάθεις κάτι από οποιοδήποτε εμβόλιο είναι απειροελάχιστη, είναι πολύ πιο πιθανό να τρακάρεις πηγαίνοντας στο εμβολιαστικό κέντρο από το να πάθεις κάτι από το εμβόλιο. Αυτό είναι πια αποδεδειγμένο" Οσο στην Ευρώπη πλήθαιναν οι θρομβώσεις, ειδικά σε νέους ανθρώπους, μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca, στην Ελλάδα η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, υπουργοί και τηλε-γιατροί απέκλειαν κάθε κίνδυνο ως ανυπόστατο και τόνιζαν μονότονα ότι το όφελος του εμβολιασμού με το συγκεκριμένο εμβόλιο θα ήταν μεγαλύτερο από τον κίνδυνο για νόσηση. Μόνο τον Ιούνιο 2021 η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών στην Ελλάδα αποφάσισε, κατόπιν εορτής και εκατοντάδων χιλιάδων εμβολιασμών, να επιτρέπει το AstraZeneca μόνο στους άνω των 60 ετών.




twitter.com 

6 σχόλια:

  1. Το έλεγε ο ειδικός ο Πολακης που πήγε και έκανε το εμβόλιο της μιας δόσης ,της johnson που είχε τις πιο πολλές παρενέργειες από όλα και ειδικά στις θρομβώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάς ως ειδικός, ειδικότερος του Πολάκη, ή είχες μέρες να καταθέσεις την κοτσάνα σου;

      Διαγραφή
  2. Φιλάκια

    AstraZeneca / Παγκόσμια απόσυρση του εμβολίου για τον COVID-19
    https://www.ekabsfika.gr/2024/05/astrazeneca-covid-19.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ γιατί καίγεσαι για αυτό το εμβόλιο ;
      Το πρόβλημα με το μυαλό σου δεν οφείλεται στα εμβόλια.

      Διαγραφή
  3. Το παρουσιάζω και το επισημαίνω ως γεγονός ρε βλήμα, αλλά πως να το καταλάβεις αντί για εγκέφαλο έχεις άχυρα μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aν φτγει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα βγουνε στην φορα εκτος απο την οικονομικη συμφωνια που υπογραφτηκε αλλα και για τις παρενεργειες του Εμβολιου της pfizer που καπποιο παρολο τις ερευνες προσπαθουν να κρυψουν !! Η Μ. Βρετανια ειναι εκτος Ευρωπαικης Ενωσης για αυτο μαθαινουμε για το εμβολιο της AstraZeneka στην υπολοιπη Ευρωπη επικρατει σιωπη λογω της Ουρσουλας !!Επειδη τωρα καποιοι μας παρουσιαζουν τον Τσιπρα σαν διαφωνουντα και επικριτη των εμβολιων ο Αλεξης ηταν απο αυτους που ζητουσε μαζι με τον Ανδρουλακη υποχρεωτικο εμβολιασμο σε ολο τον Δημοσιο τομεα !βαζοντας "πλατη" στον Κυργιακο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.