....

....

Γιατροί Λέσβου κατά Γεωργιάδη: Ήρθε για να «εγκαινιάσει» ένα… νοικιασμένο κτίριο για το ΕΚΑΒ (Video)


04.05.2024 | 10:43

«Ο κ. Γεωργιάδης ήρθε για να εγκαινιάσει ένα κτίριο νοικιασμένο που θα στεγάσει το ΕΚΑΒ, ενώ πριν στεγαζόταν σε χώρο του νοσοκομείου», τόνισε ο Αλ. Ζάμπρας πρόεδρος της Ενωσης Ιατρών νομού Λέσβου σχολιάζοντας τις άθλιε δηλώσεις του υπουργού Υγείας για “ανθρωπάκια” όπως είπε απευθυνόμενος στους γιατρούς της Λέσβου που του χάλασαν τη φιέστα.

Ο κ. Ζάβρας μιλώντας στο Kontra σημείωσε:

«Ο υπουργός εγκαινίασε ένα κτίριο που θα στεγάσει το ΕΚΑΒ, σε ένα νησί που δεν το καλύπτει το ΕΚΑΒ με τις υφιστάμενες βάρδιες, και σε ένα νησί όπου υπάρχουν πολλά προβλήματα. Ζητάμε περισσότερο προσωπικό και ο υπουργός απαντά ότι η λύση που έχει δώσει το υπουργείο για κάλυψη των κενών από γιατρούς φαντάρους ή προσωπικό της Πυροσβεστικής είναι ικανοποιητική».

Δείτε όλες τις δηλώσεις του κ. Ζάβρα



documentonews.gr

14 σχόλια:

  1. Καλά και οι γιατροί απέναντι στον καλό υπουργό ; Τόσα καλά τους έκανε με τα απογευματινά χειρουργεία και το νόμο να χειρουργούν με το αζημίωτο μεσα στα δημόσια νοσοκομεία ….αχάριστοι αυτοί οι γιατροί … τι άλλο θέλετε ρε ‘σείς από αυτόν τον καλό υπουργό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά σας κάνει. Όταν προκηρύσσει απεργία το δευτεροβάθμιο βρίζετε και ειρωνευεστε τα πρόσωπα. Κανέναν σεβασμό στην απεργία και στα αιτήματα σας. Και λίγα σας κάνει.

      Διαγραφή
    2. Αν η συμμετοχή στην απεργία της Πρωτομαγιάς ήταν καθολική, δεν θα είχε μούτρα να πάει στη Μυτιλήνη, πόσο μάλλον να πει αυτά που είπε. Άντε φάτε το βαμμένο αυγό σας τώρα και στην επόμενη απεργία της ΠΟΠΕΚΑΒ η της ΑΔΕΔΥ ελάτε να ξαναγραψετε.

      Διαγραφή
    3. Σχολίασαν οι σκυμμένοι και προσκυνητές του Άδωνι.

      Διαγραφή
    4. Ποιοι προσκυνητές του Άδωνη βρε βλάκα. Ανοίγεις μόνο το στόμα σου εδώ μέσα. Κάνε απεργία ρε ξεφτίλα και μετά μίλα και συ και όλοι οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ που είστε μόνο κριτική και μόλις δείτε εκτός έδρας κάνετε τεμενάδες, φεύγετε από το σπίτι για το 15ευρω. Κάντε απεργία όπως κάποτε σαν γνήσιοι λαϊκοί αγωνιστές, συμμετέχετε, μαλώστε για ιδέες και προτάσεις. Ξέρεις εσύ τι θα πεί θυσία; Αγώνας; Μ@λ@κες, μόνο να σχολιάζετε με κακία για τους συνδικαλιστές και τον Άδωνη, γίνε εσύ πρόεδρος στο σωματείο σου, γίνε αντιπολίτευση, γράψε δέκα σειρές και ανάρτησε τες στη δουλεία σου, ρε χάρχαλο. μέχρι εκεί μπορείτε, ¨ο Χρητάρας ο τάδε ο δείνα¨ κοτούλες. Βουλώστε το.

      Διαγραφή
    5. Μόλις σταματήσει το θέατρο με τις πλακέτες στον Άδωνι θα το σκεφτώ.

      Διαγραφή
    6. Εσύ δείχνεις γνήσιος λαϊκός αγωνιστής και απεργός. Τα καθίκια οι αρχισυνδικαλιστές δεν έχουν γράψει μία μέρα απεργίας. Αντ' αυτού δεν έχουν αφήσει ακροδεξιό χωρίς εικονίτσα και πλακέτα.
      Βρες το λάθος.

      Διαγραφή
  2. Με διακυβέρνηση Σύριζα και δύο υπουργούς Υγείας που δεν συγκρίνονται με τα ακροδεξιά απολειφάδια που ακολούθησαν, ήσασταν στα κάγκελα. Γλυφατε την καράφλα του κάθε κόκορα.
    Πολύ αργά για δάκρυα. 41% μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα γι'αυτό δεν απεργεις κότα; Τους εκδικησε επειδή έδωσαν πλακέτα; Μας έπεισες. Αε ρε πουθεναδες. Καλά σας έλεγε ο συριζεος, για ένα 15ευρω τους έχω, έτσι φώναζε.

      Διαγραφή
    2. Ποιος συριζα ρε, υπαρχει ακομα αυτος;
      Η κακια παρενθεση περασε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας ανεπιστρεπτι, κοιτας που εχουν μεινει 4-5 μαλ...ς εδω μεσα και πετανε συνεχεια πυροτεχνηματα;

      Διαγραφή
    3. Όντως δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει καμία ιδεολογική παρουσία στο ΕΚΑΒ, πλην εξαιρέσεων. Μόλις ανοίξεις συζήτηση για συνδικαλιστικά και πάει η κουβέντα σε διεκδικήσεις όλοι εξαφανίζονται σαν τα ποντίκια λες και θα τους ακούσει ο χωροφύλακας. Όλοι για το τομάρι τους, μη χαλάσει η ζαχαρένια και τους βγάλουν από το τηλέφωνο, άλλος μη χαλάσει αυτόν που βγάζει το πρόγραμμα, άλλος επειδή είναι γραμμένος στο τεφτέρι για τις μετακινήσεις, άλλος επειδή ο παππούς του μάλωνε με τους αντάρτες, άλλος γιατί ο παππούς του ήταν στο ΚΚΕ. Άσε τους μάθαμε από τη καλή όλους τι κότες είναι, μόνο λόγια για τους άλλους. Αν ήμουν ο Άδωνης θα τους είχα γλεντήσει μια χαρά, αυτός δεν κάνει τίποτε. Εδώ με κεκτημένη τη νομοθεσία για την ανάπαυση πηγαίνουν για δουλειά γιατί λέει δεν βγαίνει το πρόγραμμα, λες και είναι αυτοί οι υπεύθυνοι για την δύναμη της υπηρεσίας. Άδωνη, τροπολογία τώρα και διέγραψε όλες τις βάρδιες που οφείλει η διοίκηση. Τώρα που κοιμούνται όλοι.

      Διαγραφή
    4. Χαχαχαχααα!
      Χρόνια πολλά, μες στο μυαλό μου είσαι;
      Ακριβώς αυτή ειναι η κατάσταση που επικρατεί στο χαλιφάτο του ΕΚΑΒ.

      Διαγραφή
    5. Όταν εχει απεργία, εγώ πάω για εκπαίδευση στα χωριά!

      Διαγραφή
  3. Χρόνια πολλά σε όλους ! Σήμερα το μυαλό μας είναι στους αρχισυνδικαλιστες της ποπ εκαβ που είναι βάρδια στο ασθενοφόρο για να μας προστατεύουν αν χρειαστεί.Εσεις γυρνάτε το αρνί και αυτοί γυρνάνε στους δρόμους μέρα γιορτινή με φάρους και σειρήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.