....

....

Στο «μικροσκόπιο» Ξανθού το σύστημα Υγείας της Πάτρας


Περιοδεία του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού στην πρωτεύουσα της Αχαΐας την Πέμπτη, με επισκέψεις σε νοσοκομεία και συνεργασία με τα στελέχη των τοπικών φορέων.

Το πρωί ο κ.Ξανθός θα βρεθεί στο Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» στις 10 το πρωί, όπου θα υπάρξει και συζήτηση στο αμφιθέατρο με την διοίκηση, τους επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς του νοσοκομείου και με τους εργαζόμενους.
 
Ακολουθεί στις 12.30 το μεσημέρι επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου για αντίστοιχες επαφές, ενώ στην συζήτηση θα πάρουν μέρος και οι φορείς του ΓΝ Ανατ. Αχαΐας στο Αίγιο (αν. διοικήτρια , δ/ντής ιατρικής υπηρεσίας, τριμελής ΕΙΝΑ, σωματείο εργαζομένων). 
 
Στις 5 το απόγευμα ο υπουργός Υγείας θα μεταβεί στο «Καραμανδάνειο» παιδιατρικό νοσοκομείο για σύσκεψη με τους εκεί φορείς (διοίκηση, δ/ντής ιατρικής υπηρεσίας, πρόεδρο επιστημονικού Συμβουλίου, υπεύθυνους ιατροπαιδαγωγικού κέντρου, τριμελή ΕΙΝΑ και σωματείο εργαζομένων). 
 
Τέλος, στις 6 το απόγευμα θα γίνει αντίστοιχη επίσκεψη στην ΜΥ ΠΕΔΥ Αγ. Αλεξίου για συζήτηση με τους επιστημονικά υπευθύνους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.