....

....

Αποσπάσματα από την Γενική Συνέλευση του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ-2 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με θέμα το «Πρόγραμμα Εργασίας»


Αποσπάσματα από την Γενική Συνέλευση του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ-2 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ την Δευτέρα 18-02-2019 με θέμα το «Πρόγραμμα Εργασίας» παρουσία του Αντιπροέδρου ΔΣ του ΕΚΑΒ κου Μ. Μυλωνά.

Εδώ, μπορούν να απολαύσουν οι συνάδελφοι, πως από ένα τοπικό ζήτημα και πρόβλημα στην περιοχή τους, συνδικαλιστές πρώην και νυν, επηρεάζουν πανελλαδικά το ΕΚΑΒ, ανακαλύπτοντας διάφορες παρανομίες, κάτι που δεν ανακάλυπταν τα προηγούμενα χρόνια.

Γενική Συνέλευση ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης 18 02 (Μέρος 1)



Γενική Συνέλευση ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης 18 02 (Μέρος 2)


Γενική Συνέλευση ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης 18 02 (Μέρος 3) -Ομιλία Ανέστη Κουκουρίκου 


Γενική Συνέλευση ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης 18 02 (Μέρος 4)


Γενική Συνέλευση ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης 18 02 (Μέρος 5)-Αποχώρηση αντιπροέδρου 


 EKABNews

Εδώ ακούμε τον πρώην συνδικαλιστή, που αυτα, κατά ένα περίεργο λόγο, δεν τα έλεγε όταν ήταν εν ενεργεία.
Το φαινόμενο που εργαζόμενοι στρέφονται εναντίον άλλων εργαζομένων με λαϊκισμούς και επιχειρήματα για ζητήματα τα οποία ισχύουν πολλά χρόνια και ισχύουν με όλες τις διοικήσεις και όλες τις κυβερνήσεις, είναι δείγμα της απελπισίας και της απομόνωσης στην οποία έχουν περιέλθει οι ιδέες και η τακτική τους , στα συνδικαλιστικά δρώμενα.
Να τους χαίρονται!!!

11 σχόλια:

  1. τώρα ξέρεις, πως ότι σου συμβεί, έχει αιτία την συντονισμένη... παραπληροφόρηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμπνευσμένη διοίκηση. Πραγματικά γνώστης των θεμάτων της επείγουσας προνοσοκομειακής. Ανεξίτηλο το σημάδι της θα αφήσει η διοίκηση αυτή στην επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα. Η αλλαγή στο πρόγραμμα μεγάλη μεταρρυθμιστική τομή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενώ ο πρώην συνδικαλιστής, έχει όραμα με τις ώρες των διοικητικών, και όσων δικαιούνται οι εργαζόμενοι, ενώ όλα αυτά που δήθεν καταγγέλλει ότι συμβαίνουν σήμερα, όταν στις ανάλογες θέσεις ήταν οι φίλοι του, τους οποίους ονοματίζει, γιατί τον πνίγει το δίκιο, δεν έβγαζε άχνα ως συνδικαλιστής που ήταν.
    τώρα θέλει την εφαρμογή του νόμου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαστε κάθε λέξη του συντάγματος. Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης...
    Εκπληκτική "μαζική συνέλευση", η οποία "νομιμοποιεί" την ηγεσία του Σωματείου, για τη λήψη οποιωνδήποτε αποφάσεων. Όσο και να προσπαθούν να κρύψουν την "μαζικότητα", δεν μπορούν!
    Αυτό δεν είναι Γενική Συνέλευση εργαζομένων, αλλά μάζωξη κλακαδόρων!
    Τα είδαμε και στο παρελθόν, διαγραφές, διαπόμπευση συναδέλφων με αντίθετη άποψη και προπηλακισμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη Θεσσαλονίκη οι 166 φώναξαν το 166 για την κατάσταση του 166! Ε, και; Αν αλλάζανε έτσι εύκολα οι «καταστάσεις» τότε θα μαζεύαμε 16. 600 υπογραφές για να προαχθεί ο αντιπρόεδρος Μυλωνάς και να φύγει από το ΕΚΑΒ. Ας τον πάνε υποδιοικητή στην Υγειονομική περιφέρεια μαζί με τον άλλο!!

      Διαγραφή
    2. Μαγική εικόνα! Όχι μόνο δεν τον φοβάται πια κανείς αλλά άρχισαν να χάνονται από την πιάτσα και οι παρατρεχάμενοι του;;;

      Διαγραφή
  6. Αν μετράει αυτός που μέτρησε και το συλλαλητήριο για το ξεπούλημα της Μακεδονίας τότε άστο. Σιγά μη ρωτήσουμε τους 25 για να αποφασίσουμε οι 160.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όταν μετραει η vergina tv και ο Καλόγηρος, τότε είναι πενταπλάσιοι!!!
    δεν έδειξε ένα πλάνο ο... σκηνοθέτης του αμφιθεάτρου, να δούμε το πλήθος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρώτα την τύπισα που μετρούσε. Ξέρει να σε πει αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά μην ιδρώσει κανενός το αυτί που εγγράφως αποδοκιμάζεται από το 84% των εργαζομένων … Που να είναι τώρα οι παρατρεχάμενοι να κάνουν κανένα like στον Λεβέντη; (όχι στον Βασίλη που είναι και Πρόεδρος, στον δικό μας που έμεινε αντιπρόεδρος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.