....

....

Το “ευχαριστώ” του απερχόμενου υπεύθυνου του τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ, Αντώνη Κιοπέ


Με αφορμή την αντικατάσταση μου από τη θέση του υπεύθυνου ΕΚΑΒ Χανίων από τη νέα διοίκηση του ΕΚΑΒ θέλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που συνεργάστηκα και είναι ο πρωην αναπληρωτής υπουργός υγείας και σήμερα βουλευτής Παύλος Πολακης που συνέδραμε στην στελεχωση του ΕΚΑΒ Χανίων με νέα ασθενοφόρα και την κινητή μονάδα νεογνών αλλά και σε παρέμβαση τροποποίηση που έκανε κατά τη διάρκεια των δύο παλαιοτερων συνδικαλιστικών μου θητειών για την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος των διασωστών που με την τροποποίηση αυτή υπήρξαν δικαιωτερες προυποθεσεις για την αδειοδότηση. 

Ένα μεγάλο ευχαριστω στην πρωην υποδιευθύντρια της υγειονομικής περιφέρειας Κρήτης την Ελένη Γιακουμάκη καθώς και τον εξαιρετο επιστήμονα και διευθυντή Κρήτης τον Ανέστη Κιουλμπαρλη που είχαμε άριστη συνεργασία και τον πρωιην διοικητή του νοσοκομείου Χανίων Γιώργο Ζουριδη. 

Τέλος εύχομαι καλή επιτυχία στους αντικαταστάτες μου και ευελπιστώ να κάνουν το καλύτερο για την συνέχεια της ανάπτυξης του ΕΚΑΒ με αποκλειστικό την καλύτερη προσφορά στον συνάνθρωπο.

Και ποτέ μην ξεχνάμε ότι ο άντρας τιμά το αξίωμα και όχι το αξίωμα τον άντρα.
Προσωπικά από την θέση του διασώστη του ΕΚΑΒ θα συνεχίσω με συνέπεια την προσφορά μου στο συνάνθρωπο με στόχο και όραμα πάντα το καλύτερο δημόσιο σύστημα υγειας.

(το παραπάνω κείμενο είναι προσωπική ανάρτηση του κ. Κιοπέ)

 parakritika.gr

2 σχόλια:

  1. ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ28 Φεβ 2020, 8:54:00 π.μ.

    Με την παρουσία σου στην θέση του Υπεύθυνου Τομέα Χανίων, το ΕΚΑΒ ΚΡΗΤΗΣ μπόρεσε να κάνει βήματα μπροστά για την παροχή αξιοπρεπούς δημόσιας δωρεάν υγείας, τόσο για την τον Ν. Χανίων, όσο και για την Κρήτη ολόκληρη.
    Σου εύχομαι καλή συνέχεια και καλούς αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντώνη, συγνώμη, αλλά πρώτα η "αριστεία"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.