....

....

160’ τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ ΕΚΑΒ και ΕΟΔΥ για την διαχείριση του περιστατικού με τον κορονοϊό στη Καρδίτσα



Για το περιστατικό με την γυναίκα 22 ετών, εντοπίστηκε με ύποπτα συμπτώματα  κορονοϊού στο Γενικό Νοσοκομείο της Καρδίτσας, όπου το προηγούμενο διάστημα είχε ταξιδέψει στη Βόρεια Ιταλία, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaIN.gr, χρειάστηκαν 160(!) λεπτά τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ του ΕΚΑΒ και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), για να συνεννοηθούν οι δύο πλευρές για το αν η 22χρονη θα έπρεπε να μεταφερθεί στο ΠΓΝ Λάρισας.

Τελικά αφού η νεαρή κοπέλα εξετάστηκε από ιατρό παθολόγο, αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για τις περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις.

Αναμένονται τα επίσημα εργαστηριακά αποτελέσματα.

trikalain.gr 

5 σχόλια:

  1. Πόση ώρα είναι η διακομιδή Καρδίτσα - Λάρισα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημασία έχει πως δεν εφαρμόστηκε τίποτα από όσα έπρεπε και προβλέπεται από τον σχεδιασμό.
    Δεν έπρεπε να περάσει από το νοσοκομείο Καρδίτσας, αλλά να γίνει διακομιδή απευθείας στο νοσοκομείο αναφοράς στην περιοχή, που είναι το πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας!
    Κρίμα τις ασκήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμιά άσκηση, καμία εκπαίδευση, όλα στον αυτόματο πιλότο.
    Να υπενθυμίσω ότι υπάρχει καί Τμ. Νοσηλευτικής και Δ/νσή και Διοίκηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μόνο αντικείμενο που μπορεί να αντεπεξέλθει το ΕΚΑΒ με επάρκεια, είναι τα εξιτήρια. Πολύ μεγάλη η εμπειρία και η υλικοτεχνική υποδομή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλαξε πανελλαδικά όλους τους υπεύθυνους τομέων εν μία νυκτί,και άφησε τους 67 χρόνους διευθυντές να διαχειριστούν την πανδημία και το μεγαλύτερο πρόβλημα των μεταναστών. Ζωντανό παράδειγμα η διεύθυνση του παραρτήματος Πελοποννήσου!!!!
    Πρόεδρε....δεν έχεις καμμιά δικαιολογία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.