....

....

ΠΑΣΟΚ για Κασσελάκη και δαπάνες Υγείας: «Όταν τελειώνει το reality show και ξεκινά η πολιτική, αγνοεί τα στοιχειώδη»

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2023-11/pasok-kinima-allagis-prasino-mic.jpg.webp?itok=jBTYKYlw ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
24/04/2024  17:16

Τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, καθώς και κυβερνητικών παραγόντων για το κοινωνικό κράτος σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως η χώρα χρειάζεται «ισχυρή και σοβαρή αντιπολίτευση».

«Ο κ.  Κασσελακης από το κότερο του "υποσχέθηκε" ότι θα "αυξήσει" τις δαπάνες υγείας στο… 5% μη αντιλαμβανόμενος ότι η δέσμευσή του ισοδυναμεί με μείωση της κρατικής χρηματοδότησης» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει ότι «όταν τελειώνει το reality show και αρχίζει η προγραμματική πολιτική δεν ξέρει τα στοιχειώδη».

Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επικρίνει την κυβέρνηση αναφέροντας ότι «πανηγυρίζει για το γεγονός ότι οι κρατικές δαπάνες για την Υγεία είναι στο 5,8% -πολύ κάτω του ευρωπαϊκού μέσου όρου που προσεγγίζει το 7,7%- και οι Έλληνες είναι δεύτεροι στην ΕΕ στις ιδιωτικές δαπάνες υγείας».
 

ΠΑΣΟΚ: Η χώρα χρειάζεται ισχυρή και σοβαρή αντιπολίτευση
 

«Το συμπέρασμα είναι προφανές και αβίαστο: η χώρα χρειάζεται ισχυρή και σοβαρή αντιπολίτευση, που θα δώσει απάντηση στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και θα ανατάξει τους πυλώνες του κοινωνικού κράτους», τονίζει η ανακοίνωση της Χ. Τρικούπη και καταλήγει αιχμηρά: «Τα διαπιστευτήρια του κ. Μητσοτάκη και του κ. Κασσελάκη στο κοινωνικό κράτος είναι διαπιστευτήρια αποτυχίας».

iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.